Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 25 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,963

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(10-02-2026, 07:49 PM)Glory Έγραψε: Χιούμορ καλέ..Μην εξάπτεστε κύριε!

Με παρεξήγησες δε θύμωσα καθόλου μαζί σου μη ανησυχείς … κουβέντα κάνουμε και χαβαλέ εδώ μέσα σιγά μη παρεξηγηθώ
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 07:53 PM)Pe27 Έγραψε: Με παρεξήγησες δε θύμωσα καθόλου μαζί σου μη ανησυχείς … κουβέντα κάνουμε και χαβαλέ εδώ μέσα σιγά μη παρεξηγηθώ

Ναι ρε συ. Χαριτολωγόντας το έγραψα το "μην εξάπτεστε"
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 07:55 PM)Glory Έγραψε: Ναι ρε συ. Χαριτολωγόντας το έγραψα το "μην εξάπτεστε"

Απλά είμαι της άποψης ότι όταν ο οποιοσδήποτε πελάτης σε έχει στηρίξει τόσο πολύ δε τον «διώχνεις» με το τρόπο σου . Γιατί είναι σαν να τον τιμωρείς ενώ δε σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ και έχει σεβαστεί τη κάθε κοπέλα με το παραπάνω . Και αυτό ισχύει για κάθε γραφείο . 
Αν δε θέλουν να τη δίνουν σε όλους αλλά μόνο στους καλούς (οικονομικά) που προσωπικά δε το θεωρώ ηθικά σωστό αλλά μπορώ να το κατανοήσω και να το σεβαστώ ως ένα σημείο θεωρώ ότι έπρεπε να είμαι από τους πρώτους που θα έπρεπε να τη δίνουν .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 07:35 PM)TOMCRUISE Έγραψε: τεσπα μαλλον ετσι θαναι
για τη λιζα τελικα ξερει κανενας τιποτα 'η μονο για τη ντιντα εχετε κανει διδακτορικο ολοι εδω μεσα  hahaha

Δεν έχω άποψη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 07:24 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: γιατι ειναι το ερωτημα δεν το κανεις ? 
εχεις βαλθει να ανατρεψεις ολους τους νομους της φυσης με πρωτο κ καλυτερο το μουνι σερνει καραβι  hahaha

Μα πες του τα! Τα λέω κι εγώ, αλλά δε με ακούει… δε δίνουμε χαβιάρι στα γουρούνια.

(10-02-2026, 07:25 PM)Glory' Έγραψε: Αφού δεν μπορεί να την κλείσει ούτε καν ο sniper, τζάμπα κουράζεσαι.

Πέρα από την πλάκα, τους τα έχω σπάσει με την επιμονή μου, ακόμα και σε μέρες που αν ακούσω «ναι» θα πρέπει γυρίσω τον κόσμο ανάποδα για να το «χωρέσω» και πάλι όμως εισπράττω το απόλυτο τίποτα…

(10-02-2026, 07:45 PM)Pe27' Έγραψε: Κάτσε από περιέργεια ο sniper είναι νέος στο άθλημα και δε τα έχει ακουμπήσει στο γραφείο όπως έγω που έχω αφήσει πάνω από 20κ χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα ποτέ . Αρα ποιος θα έπρεπε να τη κλείσει ασυζητητί ; Είναι λίγο άστοχο θεωρώ το παράδειγμα 
Από τη άλλη καταλαβαίνω ότι δε είναι προσωπικό το θέμα μαζί μου γιατί ούτε άλλοι μπορούν που επίσης είναι σεβαστοί

Πρώτον, ο νέος είναι ωραίος.
Δεύτερον, ο παλιός ίσως είναι αλλιώς, αλλά αν τα έχει ήδη ακουμπήσει μπορεί να υποθέτουν ότι φαλίρισε….
lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 06:36 PM)zaui69' Έγραψε: τι να πω .. εχω ακουσει οτι υπαρχουν δυσκολιες στα ραντεβου μαζι της .. ισος η επιμονη να αποδωσει ..
lol

Λες να αρχίσουμε να τραγουδάμε Da-Dida-dir-la-Dada;
lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 11:35 PM)Sniper Έγραψε: Μα πες του τα! Τα λέω κι εγώ, αλλά δε με ακούει… δε δίνουμε χαβιάρι στα γουρούνια.

Πέρα από την πλάκα, τους τα έχω σπάσει με την επιμονή μου, ακόμα και σε μέρες που αν ακούσω «ναι» θα πρέπει γυρίσω τον κόσμο ανάποδα για να το «χωρέσω» και πάλι όμως εισπράττω το απόλυτο τίποτα…

Πρώτον, ο νέος είναι ωραίος.
Δεύτερον, ο παλιός ίσως είναι αλλιώς, αλλά αν τα έχει ήδη ακουμπήσει μπορεί να υποθέτουν ότι φαλίρισε….
lol

οταν ζητας 3ωρα, 4ωρα δε βλεπω το λογο να υποθεσουν κατι τετοιο... και δε μιλω για τη συγκεκριμένη , αλλά για όποια έιχα ή έχω πάρει απο εκεί..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(10-02-2026, 07:46 PM)Pe27 Έγραψε: Γιατί δε είμαι μουνοπανο για να το κάνω ενώ μου το έχουν ήδη προτείνει δέκα άτομα αυτό ….. και θα ήταν πολύ εύκολο αλλά επειδή ξέρω τη κοπέλα πόσο σέβεται το γραφείο της γιατί την έχουν στήριξει και είναι προς τιμή και των δύο αυτό δε θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση .

πως θα τη φερεις σε δυσκολη θεση αφου το γραφειο δεν θα μαθει ποτε οτι ησουνα εσυ 
κ εσυ θα περασεις ξανα πολυ ομορφα κ το κοριτσι θα χαρει που θα σε ξαναδει κ θα ξανακονομησει κ ουτε γατα ουτε ζημια
αν μετα βγεις στο σαιτ κ αρχισεις κ το λες δεξια κ αριστερα μπορει να μην τους αρεσει αλλα δεν βλεπω λογο να το κανεις ...
το ζητουμενο ειναι να περασεις ομορφα (κ το κοριτσι να βγαλει λεφτα απο εναν καλο ανθρωπο κ οχι απο τιποτα αξεστους μαλακες )
γιατι αυτο σε κανει μουνοπανο ακριβως , δεν το καταλαβαινω....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(11-02-2026, 12:14 AM)TOMCRUISE Έγραψε: πως θα τη φερεις σε δυσκολη θεση αφου το γραφειο δεν θα μαθει ποτε οτι ησουνα εσυ 
κ εσυ θα περασεις ξανα πολυ ομορφα κ το κοριτσι θα χαρει που θα σε ξαναδει κ θα ξανακονομησει κ ουτε γατα ουτε ζημια
αν μετα βγεις στο σαιτ κ αρχισεις κ το λες δεξια κ αριστερα μπορει να μην τους αρεσει αλλα δεν βλεπω λογο να το κανεις ...
το ζητουμενο ειναι να περασεις ομορφα (κ το κοριτσι να βγαλει λεφτα απο εναν καλο ανθρωπο κ οχι απο τιποτα αξεστους μαλακες )
γιατι αυτο σε κανει μουνοπανο ακριβως , δεν το καταλαβαινω....

όπως τα λες είναι, αλλά επειδή ξέρω αρκετά καλά το συγεκριμένο κορίτσι , το ήθος, το φιλότιμο και το χαρακτήρα που έχει ξέρω ότι θα τους το έλεγε, ξέρω ότι τους σέβεται όσο καμίακαι δε θα μπορούσε να τους το κρύψει όσο και αν χαιρόταν . οπότε για αυτό είπα ότι δε το κάνω για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση, επειδή με τη σειρά μου τη σέβομαι για όσα μου προσέφερε και το σεβασμό που μου έδειξε και εμένα...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(11-02-2026, 12:20 AM)Pe27 Έγραψε: όπως τα λες είναι, αλλά επειδή ξέρω αρκετά καλά το συγεκριμένο κορίτσι , το ήθος, το φιλότιμο και το χαρακτήρα που έχει ξέρω ότι θα τους το έλεγε, ξέρω ότι τους σέβεται όσο καμίακαι δε θα μπορούσε να τους το κρύψει όσο και αν χαιρόταν . οπότε για αυτό είπα ότι δε το κάνω για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση, επειδή με τη σειρά μου τη σέβομαι για όσα μου προσέφερε και το σεβασμό που μου έδειξε και εμένα...

ε τωρα μεταξυ μας αμα τους το πει-που αυτη θα βγει χαμενη-μιλαμε για μεγαλο στοκο , οποτε δεν αξιζει να ασχολουμαστε περαιτερω , απο γυναικες δοξα τω θεω δεν θα στερεψουμε ποτε , τα λεφτα ειναι το δυσκολο....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις