(05-01-2024, 11:30 AM)hijodedios Έγραψε: Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει γίνει πολύ εύκολη τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει τόσος φόβος πλέον να χαθούν κλειδιά από πορτοφόλια εφόσον υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που τα διαχειρίζονται αυτά. Προσωπικά χρησιμοποιώ την revolut για αυτή τη δουλειά, παλαιότερα είχα ασχοληθεί με εφαρμογές όπως nexo, libertex, luno, kraken. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει και επιλέξει την revolut που χρησιμοποιώ και εγώ, μπορώ να καθοδηγησω σε κάποια πράγματα.
Εδώ και περίπου τρεις με τέσσερις μήνες η εφαρμογή της revolut έχει δημιουργήσει Ευέλικτους αποταμιευτικούς λογαριασμούς. Ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς λαμβάνεις ένα ετήσιο ποσοστό τόκων, που αποδίδονται
ημερησίως. Στη συγκεκριμμένη εφαρμογή χρησιμοποιώ το πρόγραμμα metal και έφτιαξα ένα τέτοιο λογαριασμό με ένα ποσό 600 ευρώ που είχα εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα. Καθημερινά μου πιστώνει περίπου 0,06 με 0,07 ευρώ τα οποία τα προσθέτει στο κεφάλαιο και τα επενδύει εκ νέου. Ένα παράδειγμα για τον δικό μου λαγαριασμό.
Ποσό κατάθεσης 600 ευρώ
Μετά από 1 ημέρα 600 + ( 600 Χ 3,86% ) = 600,06
Μετά από 2 ημέρες 600,06 + ( 606,06 Χ 3,86% ) = 606,12
Το σημαντικό είναι ότι τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα, μπορώ να σηκώσω ανά πάσα στιγμή αλλά και να προσθέσω όποτε μπορώ.
Δεν σκοπεύω να προμοτάρω τη ρέβολουτ, αλλά είναι καλή φάση αν έχει κάποιος ένα ποσό στην άκρη. Ιδιαίτερα όταν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα λειτουργούν ως κοινοί ληστές.
ΥΓ: το ποσοστό 3,86% αφορά το συγκεκριμμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ, δεν ξέρω για τα λοιπά προγράμματα. Το πρόγραμμα αυτό κοστίζει 165 ευρώ ετησίως.