Φήμη: 32970
(23-12-2024, 09:55 PM)Antidote Έγραψε: Νομίζω μέσα είναι..
η κοπελα αναλογα την συμφωνια παει το μεσα ή εξω ο κωλος
εγω οταν πηγα ημουν αιρετικος μου λεει κωλο ή μουνι
ζητησα μονο μουνι διοτι μου φανηκε πιο σφιχτο στη δακτυλοσκοπηση. βεβαια μου το ξεκοψε το δακτυλο μετα στο μουνι
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 61
Σου εστειλα αιτημά φιλίας για pm
(26-12-2024, 11:14 PM)Reuzel Έγραψε: Ναι αλλά όπως λέει και ο red dragon, ο κωλος είναι κωλος.
ο κοσμος ολος της vicky sol ο κωλος
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(28-12-2024, 02:19 PM)Antidote Έγραψε: Ο κώλος είναι μέσα στην βασική τιμή αλλά νόμιζα ότι ήταν μέσα και κάποια άλλα έξτρα που κάνει πολύ καλά στις ταινίες της και θεωρώ είναι must σε μια συνάντηση μαζί της.. Γιατί είναι ιδιαίτερη η κοπέλα και ξεχωρίζει!
Τελικά όταν είδα ότι είναι έξτρα προσγειώθηκα λίγο απότομα γιατί ανεβαίνει αρκετά το δωράκι για μία ώρα που είναι και ελάχιστη εδώ που τα λέμε!
Σίγουρα όμως τα αξίζει!
εχεις πμ