Σε βίντεο που κυκλοφόρησε η παραστρατιωτική οργάνωση Βάγκνερ, φαίνεται ο ένας από τους συλληφθέντες τρομοκράτες γυμνός από τη μέση και κάτω, να του κάνουν ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα. Σε άλλο βίντεο, οι αστυνομικοί περιγράφουν πώς έκοψαν το αυτί άλλου συλληφθέντα τρομοκράτη και τον ανάγκασαν να το φάει. Για τον τρίτο, στο Telegram διακινείται πως οι ρωσικές αρχές ασφαλείας του έβγαλαν το ένα μάτι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ενώ ο τέταρτος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πρησμένο πρόσωπο από ξυλοδαρμό, εμφανίζεται σε βίντεο να ανακρίνεται με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο λαιμό του.
Τέσσερις συλληφθέντες, τουλάχιστον ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει ομολογήσει και οι οποίοι θα κρατηθούν προφυλακιστέοι ως τη δίκη η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Μαϊου, ανακοινώθηκε από τις ρωσικές αρχές ότι ονομάζονται Dalerdzhon Mirzoyev, Saidakrami Murodali Rachabalizoda, Shamsidin Fariduni και Muhammadsobir Fayzov.
Αν με τέτοια βασανιστήρια δεν ομολόγησαν πολύ πιθανό να μην έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Πολύ πιθανό να είναι προβοκάτσια του κρεμλίνου