Φήμη: 32916
14-10-2024, 09:08 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 14-10-2024, 09:12 PM από geroksouras.)
(14-10-2024, 09:07 PM)geroksouras Έγραψε: θα σου πω το εξης
απο τα πιο συμπαθητικα μελη για εμενα ειναι ο @The Ark που ουτε μπαινει για τις κληρωσεις
βαζει την μουσικουλα του και περναει καλα μαζι μας
ο @clonarius ειδες που εδω δεν τον προκαλουν και κανει τρομερες συζητησεις δινει πληροφοριες και ειναι λες και ειναι αλλος ανθρωπος που αλλου ειχαμε αλλαξει και 2 ολλανδικα (δεν του αρεσουν τα γαλλικα σαν γλωσσα)
Εσυ. μπηκες προχτες που λεει ο λογος και εχεις συμπαθειες κι οχι αντιπαθειες (δεν ξερω αν γραφεις αλλου)
ΥΓ ψηφισα εσενα τον φιντελ και τον τοπσκορερ που τον ξερω προσωπικα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32984
μπραβοοοο!!!!!!
η τριτη δεκαδα πρωτη σε ψηφους!!!!!!
(14-10-2024, 09:21 PM)Pe27 Έγραψε: Έγραφα άλλου παλιά αλλά υπήρχαν ίντριγκες όχι απαραίτητα με μένα αλλά δε μαρεσε που ο ένας ειρωνευόταν γενικά τον καθένα και έκοψα από όταν μπήκα εδώ . Δε ξέρω αν έχω αντιπάθειες προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός με όλους και όλες . Και εγώ δίνω πληροφορίες πριβέ όπως και παίρνω εννοείται . Όσο για εσένα προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ο ένας από τους δυο νικητές και για μένα το αξίζεις κι ας μη σε ξέρω .
εγω εχω πολλους φιλους και αρκετους haters
τσαντιζονται γιατι τους αφηνω να λενε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 11691
Προηγούνται με διαφορά 3.
Φήμη: 11691
Με είπε κότα ο ξούρας που του έκοψα τα γαλλικά; Μαλάκωσα με τα χρόνια;
Ποιός εγώ ρε;
Ρε ξες ποιός είμαι γω ρε;
(15-10-2024, 09:58 AM)clonarius Έγραψε: Ρε ξες ποιός είμαι γω ρε;
απο τα καλυτερα παιδια κι ας το παιζεις σκληρος
Φήμη: 23725
εξελισσεται σε ντερμπι η φαση εδω ...