Φήμη: 611
τυχαία ψήφος
αρπαγας γκλόρι στρατος
Φήμη: 63663
Για να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι σε όλες τις δεκάδες
Φήμη: 18285
106 ψήφοι
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
19-18-16 η πρωτη τριαδα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 12083
απίστευτο είμαι πρώτος
θα σας φλομώσω στις φωτογραφίες
Φήμη: 32916
(14-10-2024, 08:28 PM)Pe27 Έγραψε: Εγώ φίλε μου πιστεύω ότι όσο πιο παλιός είσαι έχεις σίγουρα περισσότερες κριτικές αν ασχολείσαι με το σάιτ έχεις αλλάξει απόψεις με κάποια μέλη άρα έχεις και φιλίες . Απλά με φωτογραφίες δε νομίζω ότι κερδίζεις κανένα διαγωνισμό . Αν βλέπεις έμενα που ανεβάζω αρκετά δε είναι μόνο για διαγωνισμούς γιατί θα μπορούσα κάλλιστα να σταματάω στα 40 κάθε Δευτέρα και να μη συμμετέχω . Ότι ανεβάζω το ανεβάζω επειδή το γουστάρω και θέλω από μόνος μου να δώσω το κάτι παραπάνω . Αλλά στο ξαναλέω αν δεις πόση συμμετοχή έχει η δίκη μας δεκάδα και δεις τι ψήφους έχουν πάρει οι άλλοι δυο πρώτοι θα καταλάβεις ότι και να περάσουμε σίγουρα δε θα τους φτάσουμε ποτέ και θυμισου με .
θα σου πω το εξης
απο τα πιο συμπαθητικα μελη για εμενα ειναι ο
@The Ark που ουτε μπαινει για τις κληρωσεις
βαζει την μουσικουλα του και περναει καλα μαζι μας
ο
@clonarius ειδες που εδω δεν τον προκαλουν και κανει τρομερες συζητησεις δινει πληροφοριες και ειναι λες και ειναι αλλος ανθρωπος που αλλου ειχαμε αλλαξει και 2 ολλανδικα (δεν του αρεσουν τα γαλλικα σαν γλωσσα)
Εσυ. μπηκες προχτες που λεει ο λογος και εχεις συμπαθειες κι οχι αντιπαθειες (δεν ξερω αν γραφεις αλλου)
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.