Φήμη: 6
Με τη γυναικα μου (ειμαστε μαζι απο το 2012) μεχρι προ κορωνοιου επιδοθηκαμε πολλακις στο συγκεκριμενο σπορ κυριως με επαγγελματιες ως τριτα προσωπα.
Με συγκεκριμενη φιλη που μας εκατσε μερικες φορες, δημιουργηθηκε κινδυνος στη μεταξυ μας σχεση. Αυτο θελει πολλη δουλεια απο μεριας αντρα για να κρατηθουν ισορροπιες .
Μαλιστα επι τη ευκαιρια θα θελα να ρωτησω αν εχετε καμια να μου προτεινετε που να κανει ομως κανονικο λεβιακο. Δε μας ενδιαφερει απλα να πηδηξω κ τις δυο. Θελουμε η κοπελα να παιζει κ με τους δυο μας.
Φήμη: 32899
(03-05-2023, 03:02 PM)mitsoulas Έγραψε: Με τη γυναικα μου (ειμαστε μαζι απο το 2012) μεχρι προ κορωνοιου επιδοθηκαμε πολλακις στο συγκεκριμενο σπορ κυριως με επαγγελματιες ως τριτα προσωπα.
Με συγκεκριμενη φιλη που μας εκατσε μερικες φορες, δημιουργηθηκε κινδυνος στη μεταξυ μας σχεση. Αυτο θελει πολλη δουλεια απο μεριας αντρα για να κρατηθουν ισορροπιες .
Μαλιστα επι τη ευκαιρια θα θελα να ρωτησω αν εχετε καμια να μου προτεινετε που να κανει ομως κανονικο λεβιακο. Δε μας ενδιαφερει απλα να πηδηξω κ τις δυο. Θελουμε η κοπελα να παιζει κ με τους δυο μας.
οι πιο πολλες του ματζικ κανουν καλο λεσβιακο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 29966
Δύσκολο να ταιριάξει ένα τριο. Μόνο μια φορά το ευχαριστήθηκα και δεν ήταν με κορίτσια του χώρου.
Φήμη: 32899
(04-05-2023, 12:29 AM)mad_max Έγραψε: Δύσκολο να ταιριάξει ένα τριο. Μόνο μια φορά το ευχαριστήθηκα και δεν ήταν με κορίτσια του χώρου.
ναι αλλα σου λεει με μη επαγγελματια μπερδευτηκε λιγο η κατασταση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.