(03-02-2022, 12:26 AM)redb Έγραψε: Συμφωνώ με όλα εκτός το κεράτωμα, εγώ περιμένω να με κερατώσει σίγουρα κάποια κοπέλα γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα εκεί έξω. Γνωρίζοντας το αυτό φτάνεις σε ένα σημείο όχι να μην σε νοιάζει αλλά ούτε να το περιμένεις αλλα να το θεωρείς φυσιολογικό.
Εν τέλει όλα είναι επιλογές και ο καθένας αμοίβεται για αυτές. Τρώνε κέρατο, τρώμε κέρατο... έτσι πάει.
Το μόνο που μου τη σπάει είναι όταν ακούζα κάποιες άμυαλες που παραπονιούντε που τις κεράτωσε ο άλλος ή τους έριξε άκυρο ο άλλος ενώ το έχουν κάνει και αυτές.
Μην κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν. ΝΟΜΟΣ!
Αν θέλω να κερατώσω κάποια, θα προτιμήσω να τη πάρω τηλέφωνο, να της το πω, να χωρίσουμε και μετά να πάω να το κάνω. Γιατί όταν θα γίνει αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αρκετή για μένα και χρειάζομαι κάτι περισσότερο.
Εύνασμα για να ξυπνήσω ακόμα περισσότερο και να κυνηγήσω κάτι καλύτερο.
Ωραία ακολουθία σκέψης φίλε redb. Τα βλέπω λίγο πιο πεζά για λόγους επιβίωσης χωρίς όμως να διαφωνώ.
Προσωπικά έχω καταλήξει ότι το κέρατο δεν είναι θέμα καλύτερου η καλύτερης αλλά ποικιλίας.
Η κοινωνία δεν είναι όπως παλιά. Τώρα όλοι κι όλες είναι στην αρπαχτή μόλις βρουν ευκαιρία.

Καλύτεροι και καλύτερες θα υπάρχουν πάντα οπότε μας αρκεί να είμαστε σε καλό πλασάρισμα.
Μην νομίζεις ότι αν σε κερατώσουν ήσουν απαραίτητα χειρότερος, μπορεί να το κάνουν για μια θέση στον ήλιο.
Έχουν και τέτοια τα γκομενάκια. Όπως σου είπα, πίσω μου δεν ξέρω αν έχει γίνει αλλά αν το καταλάβαινα
θα αισθανόμουν κάπως άσχημα και θα χώριζα αν υπήρχε συναίσθημα. Αλλιώς γιατί να νοιαστώ;
Θα μου πεις, εσύ δεν κερατώνεις; ναι το κάνω και πιθανόν να την πάθω κι εγώ διότι έχουν εξισωθεί
τα πράγματα και τα μουνιά έχουν άφθονους ακόλουθους.
Δεν κερατώνω επειδή δεν ευχαριστιέμαι αλλά επειδή είναι στην φύση μου (φύση μας)
να ψεκάζουμε σπέρμα στα πέρατα της γης. Δεν έχω τύψεις όμως διότι ξέρω ποια γαμάω και ποια γουστάρω
όταν τυχαίνει σκηνικό. Στιγμιαία το ξέρω όπως όλοι μας. Οι γυναίκες είναι πιο πολύπλοκες.
Και γι'αυτό δεν χρειάζεται να τις παίρνουμε τελείως στα σοβαρά.