Φήμη: 1350
Γυναικεία Εκφραση: Μη έτσι, με πονάς
Μετάφραση: Με έχει φάει η αγαμία και το μουνί μου έχει ξεσυνηθίσει. ***
***Εξαιρούνται περιπτώσεις όπου ο άντρας είναι κάγκουρας και πάει να γαμήσει την ουρήθρα !!!
Γυναικεία Εκφραση: Θέλω ο άλλος να με διεγείρει πνευματικά για να κάνω κάτι μαζί του
Μετάφραση: Ο ένας μου ξινίζει και ο άλλος μου βρωμάει.
Γυναικεία Εκφραση: Δεν έχουμε χημεία
Μετάφραση: Δε σε γουστάρω ή δεν έχω τις στοιχειώδεις κοινωνικές δεξιότητες να μιλήσω 10 λεπτά με έναν άντρα και νιώθω αμήχανα.
Γυναικεία Εκφραση: Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά βέβαια δεν του κάθησα αμέσως !!!
Μετάφραση: Τον γούσταρα τόσο πολύ που αν και ήθελα να το παίξω αρχικά δύσκολη, κατέληξα να σκυλογαμιέμαι μαζί του όλη νύχτα απο το πρώτο βράδυ.
Γυναικεία Εκφραση: Σε βλέπω σα φίλο !!
Μετάφραση: Κοκό δεν εχει !! Αν όμως θέλεις να μου κάνεις τον υποκόμο/υπηρέτη/οδηγό κλπ δεν θα μου έπεφτε άσχημα !!
Γυναικεία Εκφραση: Χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου για να σκεφτώ πάνω στη σχέση μας !!
Μετάφραση: Το Πούλο !!
Γυναικεία Εκφραση: Δεν ξέρω αν αυτό που έννοιωθα ήταν έρωτας ... !!
Μετάφραση: Εκοβες φλέβες αλλά δεν θέλεις να το παραδεχθείς !! Εναλλακτικώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται !!
Γυναικεία Εκφραση: Με φλερτάρουν αρκετοί άντρες οταν βγαίνω έξω αλλά δεν μου κάνει ρε παιδι μου κλικ με κάποιον !!
Μετάφραση: Γουστάρω να επιβεβαιώνω τη θηλυκότητά μου και αυτό μου αρκεί !! Φοβάμαι να πεσω στο νερό και να κολυμπήσω !!
Γυναικεία Εκφραση: Εντάξει το σέξ δεν είναι και τόσο σημαντικό για μένα !!
Φαινομενον Πολυσημείας. Ακολουθούν εναλλακτικές ερμηνείες !!
Μετάφραση 1: Είμαι ανοργασμική !!
Μετάφραση 2: Οι εραστές μου ήταν όλοι ανίκανοι !!
Μετάφραση 3: Εχω να δώ χαρά ανάμεσα στα σκέλια μου κάτι έτη !
Γυναικεία έκφραση: Σου αξίζει κάτι καλύτερο.
Μετάφραση: Έχω ξενερώσει με την πάρτη σου/Έχω βρει ήδη άλλον και προσπαθώ να σε ξεφορτωθώ το συντομότερο δυνατό.