Φήμη: 32916
(15-01-2026, 11:50 PM)Pe27 Έγραψε: Θες να μου εξηγήσεις λίγο παραπάνω τη ερώτηση ;
Έχει τύχει πχ να έρθει κοπέλα που με απογοήτευσε εμφανισιακά σε σχέση με τη αγγελία του γραφείου (το τρώγε όλο το φαΐ της ) αλλά είπα δε γαμιεται θα τη κρατήσω το δυωρο και ότι γίνει θα κοιτάξω να περάσω όσο καλά μπορώ . Ε απλά αντί για 3 φορές που ναι ο στόχος στο δίωρο τελείωσα 2. Γενικά σκέφτομαι όταν έρθει μια που δε μου αρέσει ότι αν τη διώξω ίσως χάσει λεφτά από πελάτη που πιθανό να τη έκλεινε αν δε τη έκλεινα εγώ και από σεβασμό σε αυτή και ας μη τη ξέρω το παλεύω και ότι βγει
Μόνο δύο φορές έχω διώξει λόγο συμπεριφοράς τη μια στη αρχή τη άλλη στη μέση
Αν θες όμως εξήγησέ μου τη ερώτηση σου να σου δώσω παραπάνω στοιχεία
τι δεν καταλαβες ακριβως;
εχεις επηρεαστει απο κριτικη ανυπαρκτου μελλους ωστε να την ειχες βαλει στο ματι και να μην πας;
εγω παντως οχι διοτι κανω του (κατω) κεφαλιου μου και θα παω κι ας εχει ολο ασσους
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32916
(16-01-2026, 12:01 AM)Goros Έγραψε: 2 φορές που είχα φάει κόλλημα με κοπέλες γραφείων διάβασα κακές κριτικές και δεν τις πήρα, αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά ότι σώθηκα γιατί μπορεί να είχα καλύτερη εμπειρία από τους άλλους
αρα εσυ επηρεαζεσε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.