Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!
(14-07-2025, 10:44 PM)Mikrotsoutsounos Έγραψε: Εγώ πάλι τους λέω ανέκδοτα με πουτανες.
Συνήθως αυτό με την πόντια είναι που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση.
(14-07-2025, 10:19 PM)Sniper Έγραψε: Είστε δυνατοί και οι δύο (και εξυπνόσογο συν τοις άλλοις…).
Λύστε μου όμως την απορία, τελικά ποιος χαίρεται τη φήμη, ο γαμιάς ή ο κλέφτης ταυτότητας;
(14-07-2025, 10:19 PM)Sniper Έγραψε: Είστε δυνατοί και οι δύο (και εξυπνόσογο συν τοις άλλοις…).
Λύστε μου όμως την απορία, τελικά ποιος χαίρεται τη φήμη, ο γαμιάς ή ο κλέφτης ταυτότητας;
Πήγαινε βγάλε τις νέες. Λένε ότι δεν μπορούν να τις αντιγράψουν..
(14-07-2025, 10:44 PM)Mikrotsoutsounos Έγραψε: Εγώ πάλι τους λέω ανέκδοτα με πουτανες.
Συνήθως αυτό με την πόντια είναι που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση.
(14-07-2025, 11:32 PM)jimuscocus Έγραψε: και οι 2 φαντάζομαι!
Εκεί το πήγαινα!
Οπότε, υπό το φως της απάντησης, μπούμε όλοι να λέμε ότι είμαστε ένας και α) να απολαμβάνουμε όλοι και β) να παθαίνουν κοκομπλόκο οι γκόμενες σε τι… μέρα θα μας πετύχουν!