Φήμη: 1436
ενας φίλος μου απο το χωριό
δεν τον ξέρετε
κατουρήθηκε στον υπνο του απο το πολύ ποτό
Φήμη: 757
μιλούσα στον καθρέφτη του μπαρ αλλά δεν τον ήξερα τον κύριο απεναντί μου
Φήμη: 641
Δεν θυμαμαι ουτε εγω αλλα εχω κανει πολλα και αυτος ειναι ο λογος που αποφευγω το ποτο
Φήμη: 595
Τραγουδουσα στον δρομο στην μεση της νυχτας
Φήμη: 1631
ήμουν φαντάρος σε νησί και είχα πάρει άδεια! καλοκαιράκι είπα θα κάτσω δυο μέρες να γκομενίσω! βγαίνω το βραδακι απο το ξενοδοχείο και παω σε ένα μπαρ! εκει βρισκώ μια αγγλίδα μουναρα και κανουμε φάση! την παω ξενοδοχείο γαμιωμαστε κα φεύγει! μετα εγώ θελω συνέχεια και ξαναβγαίνω! παώ σε αλλο μπραρ και την πέφτω σε μια παρεα απο αγγλιδες πάλι κερνάω σφηνακια κερνανε κανάτες και γινόμαστε γκολ! πάμε λίγο απόμερα με μια απο την παρέα και αρχίζουμε στα γρηγορα! μετά γυρίζουμε στο μπαρ η παρέα φεύγει και μένω μόνος μου ντιρλα στο μαγαζί! μου κερνανε ένα ποτο που εκει ξεφυγα! θυμάμαι να προσπαθώ να γυρισω ξενοδοχείο να έχω κάτσει σε ενα παγκάκι και να έρχεται μια τουρίστρια κακασχημη να μου κάνει παρεα μετα δεν θυμάμαι τπτ αλλο την αλλη μερα ξυπνησαμε γυμνοι στο κρεβάτι! δεν θυμάμαι αν την γαμησα το θεωρω λίγο απιθανο στην κατασταση που ήμουν! δεν ρώτησα δεν ήθελα να μαθω την ξυπνησα της είπα πρέπει να φύγεις και εφυγε
Φήμη: 422
Εγω παντα ειμαι σοβαρος οταν πινω, ποτε δεν εχω παρεκτραπει