Θεματάρα αλλά δεν γίνονται εύκολα όσα γράψω διότι θέλει ντουέτο να γουστάρεται.
Χωρίς σειρά προτεραιότητας...προκαταρκτικά αργά με καυλάντα, φιλιά χωρίς σάλια και μαλακίες
πίπα τεχνική όρθιος εγώ με χαστούκια στα μάγουλά της (ξεφτιλίκια, βρισίδια κτλ) και καλό ρούφηγμα αρχιδιών.
Πίπα λαρυγγωτή σε πλάγια αραχτή στάση με χειρομαλακία αργή ρυθμική ή άνευ χεριού για πιο εξτρίμ αίσθηση.
Στην καβάλα γαμήσι να μου ρίχνει κι εμένα μπάτσες συνοδεία μπες πιο βαθιά ρε μαλάκα κτλ
ώστε να κοπανάω ουρήθρα, ντε και καλά ότι με τσίτωσε, κάτι που όντως με τσιτώνει.
Στα τέσσερα 45 μοίρες όργωμα και στα σκληρά γαμήσια τελείως κάθετα με κωλοσφάλιαρα.
Κώλος δεν με πολυκαίει όπως έχω ξαναπεί, οκ καλό αλλά το θεωρώ ψυχολογικό ξέσκισμα ή πάνω στην καύλα
για να πιάσει ρεαλιστική απόδοση αλλιώς δεν λέει. Ιεραποστολικό με σβέρκωμα να την κάνω γιογιό
και να χτυπάνε τ αρχίδια, καλά αυτό το γουστάρω παντού.
Χύσιμο μούρη επιβάλλεται, δεν θέλω να τα πίνουν ή να τα κρατάνε μέχρι φτύσιμο αλλά να βλέπω τον κόπο μου
μιας που εκεί τρελλαίνομαι ή να τρέχουν πάνω της που είναι ωραίο χαλαρωτικό τελείωμα.
Τρίψιμο μουνιού-κώλου καθισμένη στο στόμα μου, 69 δηλαδή μέχρι πνιγμού κάτι που αποφεύγουν
πολλά μαλακισμένα, δεν ξέρω γιατί και ξενερώνω. Γλυφομούνι σε καναπέ με τα πόδια ανοικτά
κι εγώ θέση στο πάτωμα μούρη μουνί-κώλο, αργός εργάτης να τα μαζεύω όλα, δεν μου φεύγει τίποτα.
Σε όλα αυτά εναλλάξ γλωσσόφιλα κι αν πέσει φρένο, σπάζομαι. Θέλω τα υγρά μας στα φιλιά μας.
Καρεκλάτο βαρύ γαμήσι μέχρι να περπατήσει η καρέκλα ή να σπάσει κιόλας.
Δαγκώματα με λύσσα και νυχιές να με πορώνει. Ομοίως κι εγώ. Πάνω κάτω αυτά κι αν ξεχνάω κάτι δεν πειράζει
αρκεί να την βρίσκει το ντουέτο αλλιώς δεν περπατάει το πακέτο.
Σε πολύ ιδιαίτερες φάσεις μελιστάλαχτο έρωτα αργό και παθιασμένο
αλλά αυτό προυποθέτει συναίσθημα, κάτι που αργεί όπως γνωρίζουμε και σπρωχτό δεν θα βγει ποτέ αυθεντικό.