(13-04-2026, 06:53 PM)Pe27' Έγραψε: Φυσικά και είναι ας μη υπάρχει αίσθημα και θα θέσω το ίδιο ερώτημα που έχω θέσει σε άλλα μέλη εδώ μέσα και μη το πάρεις προσωπικά
Αν η γυναίκα σου πήγαινε με ένα άρσενικο βίζιτο θα έλεγες οκ δε τρέχει τπτ ;
(13-04-2026, 08:34 PM)giorgos2226' Έγραψε: σωστα ,αυτο το ερωτημα ειχα θεσει και εγω κατι σελιδες πισω
Ωραία λοιπόν, αφού το θέτετε έτσι, αν και έχω απαντήσει και -εμμέσως πλην σαφώς- έχω συμφωνήσει με τον @gus, θα σας πω το εξής: έστω ότι έχω κι εγώ τα ορμονικά που χτυπάνε τις γυναίκες (δεν είναι τυχαίο που 1 στους 2-3 γνωστούς/φίλους 45-50 με 15 χρόνια γάμου και παιδιά, πηδάει από καθόλου μέχρι 1-2 φορές τον μήνα). Αποφασίζω λοιπόν -όχι λόγω γκόμενας ξαναλέω- επειδή δεν έχω κέφι ότι από εδώ και πέρα no coco! Οπότε, στην περίπτωση αυτή, δε θα θεωρούσες φυσιολογικό να καταλήξει να το κάνει με βίζιτο ή μη βίζιτο;
Δεν εννοώ ότι θα της έδινες και την ευχή σου ή τα… προφυλακτικά, αλλά μετά από 1 χρόνο δε θα θεωρούσες λογικό να συμβεί;
Κοινώς, για μία ακόμα φορά «it takes two to tango» και από αυτή την άποψη είμαι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο φίλος φραπές παρακάτω…
(13-04-2026, 06:35 PM)nesjacobs' Έγραψε: To «κέρατο» είναι μια μορφή απιστίας.Δεν υπάρχει συναισθηματικός δεσμός βέβαια.
Δεν έχει την ίδια βαρύτητα δηλαδή με το να έχει συνάψει κανείς εξωσυζυγική σχέση αλλά παραμένει μια μορφή απιστίας. Δεν είναι το ίδιο με το να έχει κάποιος παράλληλη σχέση αλλά είναι παραμένει «κέρατο».
Την παράλληλη σχέση ούτε την κάνω ούτε δέχομαι να μου την κάνουν, πρώτον γιατί δε μου αρέσει η λογική της «καβάτζας» και επειδή αν υπάρχει συναίσθημα πρέπει να έχεις το θάρρος να στηρίξεις τις έιλογέσ σου και να φεύγεις.
Αν υπάρχουν κενά σε αυτό που λέω, το κάνουμε και συγκεκριμένο.