Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
(22-04-2025, 10:42 PM)Sniper Έγραψε: Χαχαχα! Σωστό και αυτό!
Μπορεί όμως να αλλάξει η μέρα που ανακοινώνεται ο κάθε διαγωνισμός, ώστε να είμαστε συνέχεια αλέρτ!
(12-01-2026, 05:02 PM)nothorny Έγραψε: Μαλλον εχει ανια γιατι εχει ξεχάσει να με βρισει!
Ο Αντίδοτος; Μπααα! Απλά τον φορτώνω με απαντητικά ποστ και όποτε θυμάται να μπει (ρε λες να έχει άνοια; ) απλά εστιάζει σε απειλές, ήτοι πώς θα... μου τα κλάσει καλύτερα
(12-01-2026, 06:47 PM)Στρατος Έγραψε: νομίζω ΄τοι και χωρίς δώρα θα υπάρχει επισκεψημότητα γιατί πλέον είναιένα σάιτ για ενημέρωση... απλά θα αλλάξει λίγο η λειτουργία του...
επισκέπτες έχει το site πολλούς , άτομα να γράφουν δεν έχει πολλά. Και χωρίς δώρα θα βλέπουμε την εικόνα των σκ μόνιμα, οπότε χωρίς πολλές δημοσιεύσεις και κριτικές μάλλον θα έπεφτε και η επισκεψιμότητα.
(12-01-2026, 05:13 PM)Sniper Έγραψε: Ο Αντίδοτος; Μπααα! Απλά τον φορτώνω με απαντητικά ποστ και όποτε θυμάται να μπει (ρε λες να έχει άνοια; ) απλά εστιάζει σε απειλές, ήτοι πώς θα... μου τα κλάσει καλύτερα