(11-01-2026, 12:46 AM)Sniper Έγραψε: Επειδή από κορωνοϊό έχασα 2 συνεργάτες μου (εντός και εκτός Ελλάδας) και παραλίγο άνθρωπο της οικογένειάς μου, επίτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη. Για την εκμετάλλευση και τις μίζες όμως συμφωνούμε και δεν ήταν μόνο ελληνικό φαινόμενο, κάθε άλλο.
Υ.Γ. Έχω ξαναπεί… eye for detail, κοινώς ψείρας. Ξέρεις ότι έχω εντοπίσει κάμποσα, αλλά όποτε προλαβαίνω ενημερώνω…
Διάβασε καλύτερα τι έγραψα και πως ξεκίνησα … «δεν αμφέβαλλα ότι πέθανε κόσμος και μάλιστα πολύς»…. Και εγώ έχασα
Άλλο ήταν το νόημα ότι έπρεπε να περάσουν μέτρα συγκεκριμένα ήταν ένα παγκόσμιο τεστ και παραδέχτηκε πέρυσι η ίδια η γιατρός που ταν μέλος της επιτροπής νομίζω η Παγώνη ότι ακόμα και από τροχαίο να πήγαινες και από καρκίνο σε δήλωναν κορωνοιο γιατί έπρεπε να έχουν νούμερα συγκεκριμένα
Ειπώθηκε δημόσια αυτό από μέλος της επιτροπής και δε έχει πέσει η κυβέρνηση δε έχει πάει φυλακή κανένας …
Επίσης όπως έχασα φίλους συγγενείς από κορωνοιο έχασα και γνωστούς προσωπικούς μου από συνέπειες εμβολίων
Παλικάρι 23 ετών χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας ποτέ
Το αφεντικό μου μυοκαρδιτιδα χωρίς να χει θέματα και του το παν οι γιατροί ότι ήταν από το εμβόλιο
Άλλος φίλος με το πρώτο εμβόλιο θρόμβωση στο πόδι έξι μήνες πήγαν να του το κόψουν
Και άλλους δύο άμεσα γνωστούς που πέθαναν ξαφνικά σε ηλικία κάτω των 48