Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Sniper, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 111 δημοσιεύσεις!
(03-06-2026, 12:50 AM)Goros Έγραψε: Που να το δεις κιόλας.
Το έχω δει το έργο αλλά το αποφεύγω να τα δίνω μπροστά.
Ένας υδραυλικός που είχα προσλάβει για να κάνει μια εργασία μου είχε πει ποτέ δεν δίνουμε τα λεφτά μπροστά γιατί μετά ο μάστορας δεν θα έχει όρεξη να δουλέψει.
Σοφό.
(03-06-2026, 12:52 AM)qube Έγραψε: Το έχω δει το έργο αλλά το αποφεύγω να τα δίνω μπροστά.
Ένας υδραυλικός που είχα προσλάβει για να κάνει μια εργασία μου είχε πει ποτέ δεν δίνουμε τα λεφτά μπροστά γιατί μετά ο μάστορας δεν θα έχει όρεξη να δουλέψει.
Σοφό.
(09-04-2026, 05:53 PM)Sniper Έγραψε: Επ! Έχω πει ότι θα αναλάβω τη συγγραφή και για να ξέρεις έχουμε σκεφτεί και τον τίτλο «Απομνημονεύματα ενός πουτανιάρη»
υπαρχει γραφειο που καμια κοπελα δε μου εχει ζητησει ποτε λεφτα στη αρχη αλλα δε ξερω αν ειναι πολιτικη τους η τους το εχουν πει επειδη διαβαζουν τη θεωρια μου και το κολλημα μου οτι πρεπει να τα δινω στο τελος..
(Χθες, 12:28 AM)Pe27' Έγραψε: υπαρχει γραφειο που καμια κοπελα δε μου εχει ζητησει ποτε λεφτα στη αρχη αλλα δε ξερω αν ειναι πολιτικη τους η τους το εχουν πει επειδη διαβαζουν τη θεωρια μου και το κολλημα μου οτι πρεπει να τα δινω στο τελος..
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα το κορίτσι που μοιάζει με τη Γιαμπουρά μου είχε πει ότι στο παλιό τους σχεδόν τους το απαγόρευαν, ενώ στο επόμενο (το αείμνηστο) της έλεγαν μπροστά...
Βέβαια από το τελευταίο μόνο εκείνη, η καλοκαιρινή φόλα και άλλη μία τον Νοέμβριο τα είχαν ζητήσει πριν...