Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
(02-02-2026, 02:57 AM)Pe27 Έγραψε: ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνοοοοοοο..... και όλοι ξέρουμε πως θα τελειώσει.....
Μπα που να φας τη γλώσσα σου. Έχεις γαμηθεί να τους μακαρίζεις...
Για την ιστορία -επειδή ξέρεις πως έχω περάσει μία τα περισσότερα νήματα- θα σου πω πως παλιότερες χρονιές θα δεις ποιοι ήταν πολυνίκες και δε θα το πιστεύεις, οπότε κράτα μικρό καλάθι!
(02-02-2026, 03:03 AM)Sniper Έγραψε: Μπα που να φας τη γλώσσα σου. Έχεις γαμηθεί να τους μακαρίζεις...
Για την ιστορία -επειδή ξέρεις πως έχω περάσει μία τα περισσότερα νήματα- θα σου πω πως παλιότερες χρονιές θα δεις ποιοι ήταν πολυνίκες και δε θα το πιστεύεις, οπότε κράτα μικρό καλάθι!
σου θυμίζω επίσης πως ξεκίνησες όταν γράφτηκες που δε το πίστευα και πως κατέληξε... και δε το λέω με χαρά ή κακία γιατί είσαι φίλος
02-02-2026, 03:17 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 02-02-2026, 03:18 AM από Sniper.)
(02-02-2026, 03:10 AM)Pe27 Έγραψε: σου θυμίζω επίσης πως ξεκίνησες όταν γράφτηκες που δε το πίστευα και πως κατέληξε... και δε το λέω με χαρά ή κακία γιατί είσαι φίλος
Το θυμάμαι. Όπως ξέρω πλέον τι σούσουρο πέφτει όταν κερδίζει κανένας outsides (sic)
Είναι βέβαιο πως κάμποσοι τότε είπαν "έλα ρε μλκ το μουνί ο νέος, ακόμα δε γράφτηκε και 2/2". Πόσο νομίζεις θέλει να σε πιάσει το γαμω-μάτι;