Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Εγώ, όσες φορές έπαιξα, έχασα. 100% αποτυχία.
(Μία φορά έπαιξα. Προχθές. Πρώτη και ίσως τελευταία φορά. Δεν αντέχω τις συγκινήσεις, και πόσο μάλλον τις απογοητεύσεις. *lol*)
Φήμη: 32916
(14-01-2023, 12:48 PM)Sexmaniac Έγραψε: Εγώ, όσες φορές έπαιξα, έχασα. 100% αποτυχία.
(Μία φορά έπαιξα. Προχθές. Πρώτη και ίσως τελευταία φορά. Δεν αντέχω τις συγκινήσεις, και πόσο μάλλον τις απογοητεύσεις. *lol*)
ολοι οσοι επεμεναν κερδισαν
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(14-01-2023, 02:25 PM)Sexmaniac Έγραψε: Το ίδιο λέμε, αλλά με διαφορετική οπτική γωνία. Αν εγώ, πες, την πέσω σε 40 γκόμενες και μου κάτσει μία, έχω 2.5 % ποσοστό επιτυχίας.
Το ίδιο ισχύει κατά κάποιο τρόπο και για τις κληρώσεις. Αν κάποιου του κάτσει 4 φορές στις 100, αυτό είναι 4%.
Απλή γκαντεμοαριθμητική. *lol*

ετσι ειναι
ολοι θελουν να κερδιζουν
εγω δεν ειχα κερδισει 70+ κληρωσεις σερι
κερδισα 3 σε 30 μερες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Έχουν φύγει ήδη μέσα σε μερικές ώρες πάνω από τα μισά νούμερα της τρέχουσας κλήρωσης του Adultclub.
Παίζει να αρχίσει μετά ο ένας και ο άλλος να κλαίγεται, που δεν πρόλαβε. *λολ*
Μόνο που για αυτό και λέγεται διαγωνισμός αυτή η υπόθεση. Επειδή έχει κανείς να τσεκάρει συχνά εδώ στο φόρουμ, ώστε να προλάβει να αρπάξει νουμεράκι.
(15-01-2023, 01:11 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Επρεπε να σου βαλουν κοφτη μετα την πρωτη που κερδισες! 
γιατι ειδικα εγω;
μου κοβεις της πιπες;