Φήμη: 32899
τι θα γινει με αυτο το γαμημενο το τζοκερ;
εχει καταντησει αηδια
ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι κερδιζουν
παλιοτομκρουζηδες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(05-08-2024, 01:36 PM)geroksouras Έγραψε: τι θα γινει με αυτο το γαμημενο το τζοκερ;
εχει καταντησει αηδια
ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι κερδιζουν
παλιοτομκρουζηδες 
Παλιολατερνες
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(27-08-2024, 10:52 PM)hijodedios Έγραψε: Παλιολατερνες
πες τα ρε αδερφε
εσυ μονο με καταλαβαινεις
ΥΓ σου χρωσταω ενα φι φι
αλλα αν κερδισω την βικυ σολ.....δεν την δινω
ξηγξμενα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(27-08-2024, 11:03 PM)geroksouras Έγραψε: πες τα ρε αδερφε
εσυ μονο με καταλαβαινεις
ΥΓ σου χρωσταω ενα φι φι
αλλα αν κερδισω την βικυ σολ.....δεν την δινω
ξηγξμενα 
Δεν χρωστας τιποτα. Ευχομαι να κερδισεις τη Βικυ και εγω το γκολντεν. Και να σκασουν οι τσαμπογαμησακηδες.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(27-08-2024, 11:07 PM)hijodedios Έγραψε: Δεν χρωστας τιποτα. Ευχομαι να κερδισεις τη Βικυ και εγω το γκολντεν. Και να σκασουν οι τσαμπογαμησακηδες.
αϊ λοβ γιου καργα
(28-08-2024, 12:08 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τι λαβ γιου μωρε κ κολλητιλικια να πουμε
2 νικες δεν εχει ο χιχοντελαλομπος να πουμε,δηλαδη που εχετε κανει κολεγια κ με κραζετε παλιοπαιδα να πουμε.
να δω τι θαλες ρε γερο οταν θα γυρισει η τυχη σου κ το δεκεμβρη θαχει γραψει το κοντερ 10 νικες να πουμε χαχα
ο εχων 2 γαμησια εδωσε το ενα
ο εχων 4 γαμησια εδωσε αρχιδια
ναι ρε ι λοβ τον γιο του θεου
παλιοζηλιαρη σαϊντελογε
(28-08-2024, 12:49 AM)TOMCRUISE Έγραψε: ο αντμιν λεει ο κερδιζων γαμησια να πηγαινει κ να γαμαει οχι να πηγαινει κ να τα μοιραζει δεξια κ αριστερα στους μη κερδιζοντες γαμησια.
αμαμου κατσει παντως κ δεν μπορω να το εξαργυρωσω σε σενα θα το δωκω γιατι κ εγω λαβ γιου αρχηγε
στα υπολοιπα εγω στο σαιτ μας ακολουθω το λογο του αντμιν οχι του Θεου...
αντε ρε φτιαξε πρωτα τα στατιστικα που υποσχεθηκες κι ασε τα ψοφιια
αντε μην πω τιποτα για τον αντμιν και τους διακεκριμεους του