Caissa Strip Club
Δείτε strip shows που θα σας μείνουν αξέχαστα. Στο Caissa θα απολαύσετε εντυπωσιακές παρουσίες, striptease show, pole dancing σε έναν χώρο γεμάτο αισθησιασμό και προκλητικές εμφανίσεις. Πιείτε το ποτό σας με παρέα ή μόνος και νιώστε την μαγεία του ερωτικού θεάματος να σας συνεπαίρνει, στη Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 237, Νέα Σμύρνη 171 21.
Βαθμολογία
Πληροφορίες
Κριτικές: 11
Προβολές: 415
Κριτικές για το Caissa Strip Club
Το προσπαθεί
Επίσκεψη σαββατόβραδο. Το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο κάτι που μου άρεσε καθώς απουσίαζε ο συνωστισμός στα τραπέζια.
Από κοπέλες υπάρχουν αρκετές λατινες οι οποίες δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά όμως έχουν ωραία κορμιά και όμορφα πρόσωπα. Γενικά υπάρχει διάχυτη μια τάση επιθετικού μάρκετινγκ με τις κοπέλες να ζητάνε χορό και πριβέ χωρίς καν να κάτσουν 1-2 λεπτά στο τραπέζι. Ξεχώρισα 1-2 κολομβιανες καθώς επίσης και μια ξανθιά Αγγλίδα η οποία ήταν ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες.
Χώρος καθαρός ποτό δεν δοκίμασα καθώς πήρα μπύρα,το προσωπικό εξυπηρετικό. Ο χορός στα 10€. Έχει τη φάση του για επίσκεψη με παρέα μια φορά στο τόσο .
Μικρός χώρος, μικρό ρόστερ
Νομίζω ότι το καλύτερο κομμάτι του μαγαζιού είναι ο Κώστας αν θυμάμαι καλά το όνομα του που μοιράζει της κάρτες
Ρόστερ μικρό που δεν βόλταρε απλά κάθοταν στην μπάρα και έπαιζαν με τα κινητά τους
Χοροί στην πίστα αδιάφοροι εντελώς μα εντελώς
Ο υπεύθυνος ο Πάκο πρέπει να είχε πάρει τον κώλο του και ήταν στα κομπρεσέρ
Νομίζω ότι απλά περιμένουν τους τουρίστες γιατί τέτοια αδιαφορία δεν έχω δει σε κανένα μαγαζί
Ήρεμα αλλά οκ
*Είχα αρκετό διάστημα να το επισκεφτώ το Caisa.
Ο χώρος παραμένει ο ίδιος με μικρές αλλαγές στο "πατάρι". Τουλάχιστον αυτό είδα μετά το κάμποσο διάστημα που είχα να πάω.
Ποτό στα 10€.
Προσωπικό λίγο αλλά οκ εξυπηρετικό.
Dj ούτε που καταλαβαίνεις τι λεει...Γενικά ο ήχος είναι κάπως...
Οι τιμές στους χορούς όπως μου είπαν οι περισσότερες:
10€ απλός,50€ απλό πριβέ,150€ μεγάλο πριβέ μισή ώρα.Δε ξέρω για πιο πάνω δεν ρώτησα...
Κάποιες από αυτές που είδα:
Ζλάτα μελαχρινή με μακριά μαλλιά μικρό βυζί κανονικό σώμα
Νίνα ξανθιά με μακριά μαλλιά skinny σώμα μέτριο πρόσωπο.
Χριστίνα μελαχρινή με καμπύλες μέτρια παρουσία
Γιαννα καστανοξανθη μοντέλε
Τζούλια ξανθιά με κανονικό σώμα προ μιλφ
Angel από Ουκρανία μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο και καλό σχετικά σώμα
Jia μελαχρινή Ρουμάνα με κανονικό σώμα μετριο πρόσωπο με σιδεράκια στα δόντια
Ιρίνα μελαχρινή μιλφ με αδιάφορο προσωπο καλό σώμα και πολύ καλή στο χορό.
Σαντρα καστανοξανθη αδύνατη με μοντέλε σώμα μέτριο πρόσωπο.Μαπα χορός...Ξινή..
Αιλιν μισή γεωργιανή μισή Ουκρανία
Ξανθιά με καρέ μαλλί σώμα κανονικό.
Νταρινα καστανοξανθη καλοιγραμμη με καλό σώμα και πρόσωπο
Λίντα ξανθιά με μακριά μαλλιά φίλη της Νταρινα...
Γεωργία Ελληνίδα με πιρσινγκ κοντό μαλλί ροκ κατάσταση μέτρια παρουσία γενικά με κόκκινα εσώρουχα.
Νίνα ξανθιά με μακριά μαλλιά καλό σώμα μετριο πρόσωπο.
Η Ντιανα η ξανθιά ήταν απασχολημένη συνεχώς...
Μια υπεροχη βραδια στο Caissa!
Επισκεψη στο εν λογω καταστημα για την εξαργυρωση του δωρου,
Μετα απο συννενοηση με τον admin εφτασα στο μαγαζι το ειπα στον υπεύθυνο και μας εφεραν το μπουκαλι και 5 καρτες για χορο απλο
Ας μπουμε στο ψητο τωρα, το μαγαζι ειχε 10+ κοπελες
Σιγουρα βρισκεις καποια που να ναι στα γουστα σου εχει ποικιλια,
Για χορους, πηρα την angel φορουσε ενα σεξυ κορμακι δυνατο της σημειο το κωλαρακι της, ηταν καλη στο χορο
Μια dasha πηρα ωραιο πιπινακι
Μια που την λεγανε τζοανα με ωραιο στητο βυζι
Πηρα κι αλλες οι οποιες δε θυμάμαι τα ονοματα
Επισης πληρωσα και ενα ποτο στην ντιανα για να κατσει στην παρεα μας διοτι το χει πολυ με το σοσιαλ και στο χορο ομως δε παει πισω, καναμε χαβαλε μιλαει και ελληνικα το κοριτσι,
Οσον αφορα το σερβις οι σερβιτοροι ηταν εξυπηρετικοτατοι
μπορω να πω πως η βραδια ηταν υπεροχη
Ευχαριστουμε sexclub
Μια νυχτα με Σαλονικιο επισκεπτη
ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΔΩΡΟ ΤΟΥ FOROUM (ΜΠΟΥΚΑΛΙ + 4 ΧΩΡΟΙ )
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια σε αυτή την κριτική