Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή


Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 69 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,732

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Σωματέμποροι εκμεταλλεύονται τις Ουκρανές πρόσφυγες και τις ωθούν στην πορνεία

#1
Οι εθελοντές ελέγχουν τις ταυτότητες για να αναζητήσουν γυναίκες που ταξιδεύουν με άγνωστους άνδρες, οι οποίες μπορεί να γίνουν στόχος των εγκληματικών συμμοριών
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, εγκληματικές συμμορίες επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν Ουκρανές γυναίκες που φεύγουν από τον πόλεμο για να τις πουλήσουν για σκλάβες του σέξ.
Αυτή τη στιγμή, περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι (κυρίως γυναίκες και παιδιά) έχουν ήδη εγκαταλείψει την Ουκρανία μόνο τις τελευταίες 11 ημέρες, σύμφωνα με τους αριθμούς του ΟΗΕ. Οι συμμορίες επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τις γυναίκες προσφέροντάς τους πρώτα ένα μέρος για να ζήσουν.
ουκρανια_9.jpg   
Προειδοποιήσεις έχουν έρθει από την αστυνομία και εργαζόμενους σε οργανώσεις αρωγής στην Πολωνία, οι οποίοι έχουν προειδοποιήσει ότι οι σωματέμποροι προσπαθούν να αρπάξουν ευάλωτα κορίτσια που έχουν κουραστεί από το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι.

Τις περισσότερες φορές, οι σωματέμποροι εμφανίζονται ως "καλοί σαμαρείτες", σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι εγκληματίες προσφέρουν σε ασυνόδευτες γυναίκες και παιδιά υποσχέσεις για ασφαλή διαμονή και δωρεάν μεταφορά, παριστάνοντας τους καλούς Σαμαρείτες για να τις παρασύρουν μακριά από την ασφάλεια των επίσημων σημείων ελέγχου.

Αυτό συμβαίνει καθώς αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασαν το Σάββατο ανησυχίες ότι έως και επτά εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να περάσουν σε γειτονικές χώρες όπως η Πολωνία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία τους επόμενους μήνες, γεγονός που σύμφωνα με τους ακτιβιστές θα δημιουργήσει μια "ανησυχητική έξαρση της εμπορίας ανθρώπων".

Επιπλέον, τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν την Πέμπτη ότι η έξοδος από την Ουκρανία αντιπροσωπεύει την "ταχύτερα αυξανόμενη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο" (αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη από τη συριακή προσφυγική κρίση από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας).

Η Πολωνία είναι μέχρι στιγμής η πιο δημοφιλής χώρα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε αύξηση των Ουκρανών προσφύγων που μπαίνουν σε τυχαία αυτοκίνητα με αγνώστους που δεν γνωρίζουν.

Ο Tom Bell, ένας Βρετανός εθελοντής ανθρωπιστικής βοήθειας που εργάζεται στο συνοριακό σημείο ελέγχου Medyka της Πολωνίας, μόλις 50 μίλια από την ουκρανική πόλη Lviv, δήλωσε στην Telegraph: "Πολλοί απελπισμένοι Ουκρανοί επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο από κάποιον που δεν έχουν συναντήσει ποτέ και δεν γνωρίζουν.
Οι εθελοντές ελέγχουν τις ταυτότητες για να αναζητήσουν γυναίκες που ταξιδεύουν με άγνωστους άνδρες, οι οποίες μπορεί να γίνουν στόχος των εγκληματικών συμμοριών.

Μια πηγή που μίλησε στη Daily Mail είπε ότι είδε μια αντιπαράθεση μεταξύ μιας 27χρονης γυναίκας και του επίδοξου σωματέμπορου

Εν τω μεταξύ, μια 27χρονη Ουκρανή δήλωσε στη MailOnline: "Άκουσα από μια φίλη που πέρασε στην Πολωνία και μου είπε ότι πήγε με έναν τύπο που είπε ότι θα την πήγαινε στη Βαρσοβία δωρεάν, αλλά όταν έφτασαν εκεί ζήτησε χρήματα.

"Έγινε επιθετικός μαζί της, αλλά δεν έγινε σωματικά, απλά της είπε ότι της χρωστούσε τα χρήματα και ότι θα έπρεπε να την πληρώσει δουλεύοντας γι' αυτόν".

"Άρχισε να φωνάζει και κατάφερε να φύγει τρέχοντας καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε. Ενημερώνουμε τον κόσμο να είναι προσεκτικός".

Ένας ειδικός σε θέματα εμπορίας ανθρώπων δήλωσε στη Daily Mail ότι η κατάσταση πιθανότατα θα χειροτερέψει.

Η Lauren Agnew, εμπειρογνώμονας πολιτικής για την εμπορία ανθρώπων για τη φιλανθρωπική οργάνωση CARE, δήλωσε στη MailOnline: "Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα δημιουργήσει μια επιδεινούμενη κατάσταση όσον αφορά την εμπορία ανθρώπων".

"Θα έχει ένα ευάλωτο ντόμινο σε όλη την Ευρώπη και οι πρόσφυγες διατρέχουν όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο εκμετάλλευσης".

Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μια αύξηση του αριθμού των προσφύγων που θα εξαναγκαστούν σε πορνεία.

"Είναι βέβαιο ότι όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε μια αιχμή στον αριθμό των προσφύγων που προκαλούνται από την εκμετάλλευση από τους διακινητές και καταλήγουν ενδεχομένως ως εργαζόμενοι στο σεξ, εμπλεκόμενοι σε εγκληματικές συμμορίες ή σε καταναγκαστική εργασία και οικιακή δουλεία".

"Αυτές οι συμμορίες εκμεταλλεύονται την επισφάλεια των προσφύγων και ο πόλεμος είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία γι' αυτές να βγάλουν κέρδος και να φέρουν ανθρώπους στην Ευρώπη και τελικά στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Οι συμμορίες συνήθως βασίζονται σε κάποια εκδοχή του "δολώματος και της εναλλαγής": προσφέρουν στις γυναίκες μια "δωρεάν βόλτα" σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά όταν φτάνουν, οι διακινητές επιμένουν ότι οι γυναίκες πρέπει τώρα να τους το ξεπληρώσουν "δουλεύοντας γι' αυτούς".
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#2
γαμα τα,στην αναμπουμπουλα ο διαολος χαιρεται
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#3
(14-03-2022, 04:16 PM)TOMHANKS Έγραψε: γαμα τα,στην αναμπουμπουλα ο διαολος χαιρεται

συνηθως αυτα τα δημοσιευματα κανουν την τριχα τριχια παντως
απλα το βρηκα ενδιαφερον
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#4
μαυρο πανι σε αυτους
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#5
Σε κάθε πόλεμο δυστυχώς τα ίδια.....
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#6
Δεν είναι και κάτι άγνωστο αυτό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#7
τύψεις και ενοχές μόνο και μόνο στη σκέψη οτι μπορει να συναντούσα κάποια που δεν έχει επιλέξει οτι θέλει να είναι εκεί.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#8
Είναι καιρός από όταν άνοιξε τούτο το νήμα.

Παίζει να έχει χειροτερέψει αρκετά η κατάσταση στο μεταξύ.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#9
Υπάρχουν και εκείνες που δεν φεύγουν και πολεμούν στη πρώτη γραμμή
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
#10
και σχεδόν καμία δεν ήρθε Ελλάδα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Top Escorts Club
Μετάβαση στη σελίδα…



[-]
Διαφημίσεις

Forum Tasks