«Ό,τι αφορά το τι θέλουν οι γυναίκες και οι escorts athens, πολλοί άνδρες το βλέπουν με παραμορφωμένο φακό», λέει η προπονήτρια γνωριμιών Connell Barrett. «Τα πάντα, από τα μέσα ενημέρωσης μέχρι τους σύγχρονους μύθους μέχρι τις απόψεις των φίλων συνωμοτούν για να εμφυτευθεί μια φανταστική ιστορία στο μυαλό των ανδρών – ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο πλούσιους ή όμορφους άνδρες με κοιλιακούς».
Γιατί τόσοι πολλοί άντρες προσκολλώνται σε αυτές τις ιδέες όταν τελικά καταλήγουν να τους πληγώνουν; Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι είναι πιο εύκολο να φανταστεί κανείς τις γυναίκες να αναζητούν μια σειρά από συγκεκριμένους και αναγνωρίσιμους τελικούς στόχους - ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν με τα δικά σας προσωπικά χαρακτηριστικά - αντί να παραδεχτείτε ότι η επιθυμία είναι κάπως μπερδεμένη και μπερδεμένη.
Μύθος Νο. 1: Οι γυναίκες θέλουν πλούσιους άνδρες
«Οι γυναίκες που τροφοδοτούν την κύρια οικογένεια δεν είναι απαραιτήτως λάτρεις της μπάλας και οι άνδρες μπορούν να είναι αρρενωποί χωρίς να βγάζουν περισσότερα χρήματα από τη σύντροφό τους. Αισθάνομαι ότι όταν λέω στους ανθρώπους ότι υποστηρίζω οικονομικά τον σύντροφό μου είναι ότι με εκμεταλλεύονται κατά κάποιον τρόπο. Κανείς δεν φαίνεται να σκέφτεται ότι μπορεί όχι μόνο να είναι μια απολύτως λογική επιλογή, αλλά και κάτι που κάνω με χαρά» λέει η Γουέντι, 29 ετών.
«Οι άνδρες υπερεκτιμούν τρία βασικά πράγματα: πόσο όμορφοι πρέπει να είναι, πόσα χρήματα χρειάζονται και πόσο ενδιαφέροντα πρέπει να είναι τα λόγια τους», λέει ο Barrett. «Αυτό συνθλίβει την αυτοπεποίθηση ενός άντρα, επειδή αισθάνεται ανάξιος σε σύγκριση με κάποιον εξιδανικευμένο άντρα που μοιάζει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ που πιστεύει ότι θέλουν οι γυναίκες».
Μύθος Νο. 2: Οι escorts in athens θέλουν δυνατούς άντρες
«Το να θέλεις να βγεις ραντεβού με μια φεμινίστρια δεν είναι συνώνυμο με το να θέλεις κάποιον που δεν κάνει ποτέ ρομαντικά ή ωραία πράγματα για σένα. Τα γένια δεν είναι το καλύτερο και το τέλος όλων των ελκυστικών φυσικών χαρακτηριστικών και το να είσαι συμπαίκτης είναι πιο σημαντικό από το να δίνεις τις μάχες μιας γυναίκας για αυτήν» λέει ηΤζέσικα, 27 ετών.
Η ιδέα ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο δυνατούς άντρες που δεν κλαίνε ποτέ ή δεν παραδέχονται την ανασφάλεια «είναι ένα στερεότυπο που ενισχύεται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και είναι εις βάρος όλων», προσθέτει. «Εάν δεν μπορείτε να ανοιχτείτε για το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά αυτά τα συναισθήματα και είναι πιθανό να καταλήξετε βλάπτοντας τον εαυτό σας και τους άλλους».
Μύθος Νο. 3: Οι γυναίκες θέλουν bad boys
«Το σύμπλεγμα του κακού αγοριού, γνωστό και ως συγκάλυψη για το ότι είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος, είναι τοξικό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Πραγματικά δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν κάποιον που δεν μπορεί να επικοινωνήσει και είναι συναισθηματικά κλειστός» λέει η Έλσα, 27 ετών.
«Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι οι βίζιτες αθήνα θέλουν τρανταχτούς και «κακά αγόρια»», λέει. «Μια ολοκληρωμένη μελέτη 2.500 ζευγαριών άνω των 20 ετών διαπίστωσε ότι η ευσυνειδησία και η συναισθηματική σταθερότητα είναι πολύ ισχυρότεροι προγνωστικοί παράγοντες ικανοποίησης από τη σχέση παρά η ομοψυχία ή η ύπαρξη παρόμοιων προσωπικοτήτων», λέει.
Μύθος Νο. 4: Οι γυναίκες θέλουν όμορφους άντρες
«Πολλοί μύθοι σχετικά με τη σωματική έλξη για τις γυναίκες είναι εξωφρενικοί. Τόσες πολλές γυναίκες που ξέρω βγαίνουν με άντρες που τους έλκονται ενεργά (δηλαδή όχι απλώς συμβιβάζονται) — άντρες που είναι κοντοί, μαλλιαχτοί, μη σκισμένοι, «θηλυκοί» και κάπως όποτε συμβαίνει αυτό, τόσοι πολλοί στρέιτ άντρες στο άμεσο μέρος μου Ο κύκλος είναι πραγματικά σοκαρισμένος». λέει η Έμμα, 29 ετών.
«Οι άνδρες είναι πολύ οπτικοί, όσον αφορά την έλξη», λέει. «Επειδή η εξωτερική εμφάνιση έχει σημασία για εμάς τους άντρες, υποθέτουμε ότι η εμφάνιση έχει εξίσου σημασία για τις VIP escorts athens. Αλλά οι γυναίκες ελκύονται ή αποθαρρύνονται από τη συμπεριφορά μας, την ενέργειά μας και το πώς τις συμπεριφερόμαστε».
Μύθος Νο. 5: Οι καυτές γυναίκες θέλουν πάντα άνδρες
«Δεν βγαίνω πια με άντρες. Είχα πολλές αρνητικές εμπειρίες με cis, ετεροφυλόφιλους άντρες, αλλά η συνειδητοποίησή μου ότι αυτό δεν λειτούργησε για μένα ήταν περισσότερο να αποκτήσω κάποια σαφήνεια σχετικά με τις επιθυμίες μου, όχι λόγω εξουθένωσης ή τραύματος που σχετίζεται με τον άνδρα» λέει η Mical, 26 ετών.
Αλλά όλο και περισσότερες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τους άνδρες που ταιριάζουν στο παλιό καλούπι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες εξερευνούν τη σεξουαλικότητά τους και συνειδητοποιούν ότι προτιμούν να βγαίνουν ραντεβού με γυναίκες ή με άτομα που δεν είναι δυαδικά. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλουν οι γυναίκες λίγο διαφορετικά.