(28-03-2022, 01:31 AM)P.vim Έγραψε: να σου κανω και εγω καποιες ερωτησεις
αφου και ο εμβολιασμενο κολλαει και μεταδιδει για πιο λογο να κανει ενα εμβολιο και μαλιστα με προσωρινη αδεια ?
δεν μιλαω για καποιες ομαδες πληθυσμου που ισω βοηθουσε αυτα τα ξερουν οι γιατροι καλυτερα
(το αφηγημα την περναει πιο ελαφρια εχει καταρευσει, γεματες οι μεθ απο διπλο και τριπλο)
απο την εναρξη των εμβολιασμων μιλανε για ανοσια αγελης και θα τελειιωσει η πανδημια που θα την πετυχαιναμε αν 70 -80% του πληθυσμου εμβολιαστουν με τις δυο δοσεις
φτασαμε αυτο το ποσοστο αλλα καθε μερα πεθαινουν 50=60 ατομα και παμε για 4η δοση αρα τι συμβαινει δεν δουλευουν τελικα τα εμβολια ??
ωραια αφου εσυ ο Α ο Β εκανες το εμβολιο και εισαι ασφαλης πιο το προβλημα με καποιον που δεν το εκανε ??
και επισης πες μου αν μπορεις που οφειλεται η αυξηση θανατων τον τελευταιο χρονο σε συγκριση με τα υπολοιπα οταν ηταν σταθεροι
τα στοιχεια ειναι απο την ελ.στατ για να σε προλαβω και επισης μιλαμε για θανατους που δεν οφειλονται σε κοβιντ 19
απαντησε μου σε αυτα και εχω και αλλε αρκετες
φίλος αν επιτρέπεις θα σου απαντήσω εγώ
το εμβόλιο της γρίπης είναι το πιο διαδεδομένο αλλά η γρίπη πάλι κολλάει λόγο νέων στελεχών
αυτος που δεν έκανε το εμβόλιο είναι στατιστικά πιο επικύνδινος διακομιστής του ιου
στην τρίτη ερώτηση δες την απάντηση νο1
και εγω δεν καταλαβαίνω την λογική στα πρόστιμα στους άνω τον 60 κανονικά ή σε όλους ή σε κανέναν
αν ψ'ηφιζα θα έλεγα σε όλους ποσοστιαία όμως βάση αποδοχών
φίλος να έχουμε υγεία και να μην κολλήσει κανένας ξανά φίλος