(27-03-2022, 09:20 PM)old admin Έγραψε: λοιπον
εκανες ενα λαθακι
αλλο το να απολυσεις κοσμο γιατι δεν τηρουν τα υγειονομικα πρωτοκολλα
κι αλλο να τους στελνεις ηλεκτρικη καρεκλα
δεν ειναι το ιδιο
απο οσο καταλαβα εισαι αρνητης του εμβολιου
δεν εισαι ο μονος
Εγω θα πω αυτο
Στην αρχη δεν υπηρχε ιος ηταν γριπη
Μετα τα εμβολια δεν ειναι ασφαλη
Θα κανω μια απλη ερωτηση και θα μου απαντησεις με πηγη επισημη οχι απο συνομοσιολογικα μπλογκ
ποσοι πεθαναν εμβολιασμενοι και ποσοι ανεμβολιαστοι
αλλα απο επισημα μεσα και επιστημονικες πηγες
και αυτο τ σαϊτ ειναι fact checker με παγκοσμιο πιστοποιητικο
λοιπον .....
αλλος κανει λαθος
ποια υγειονοικα πρωτοκολλα δεν τηρουνται ???
γραφτηκε θα απελυε ολους οσους δεν εχουν κανει εμβολιο δημοσιο και ιδιωτικο δικτατορας δλδ
οχι οσους δεν τηρουνε τα πρωτοκολλα
και πια ειναι τα υγειονομικα πρωτοκολλα ???
αυτα που καταργουνται σε ολη την ευρωπη ενα ενα και εδω συνεχιζει να βαζει προστιμα με το ετσι θελω στους ανω το 60??
δλδ στον 59χρονο δεν βαζω δεν ειναι επικυνδυνος
αυτο ειναι υγειονομικο πρωτοκολλο?
για καποιον το να απολυσεις μετα απο 35 χρονια στα 55 πχ μπορει να ειναι και χειροτερο απο την ηλεκτρικη καρεκλα
να τον οδηγησεις εμμεσως στην αυτοκτονια πχ
ποιος ειπε δεν υπηρχε ο ιος ?? ο ιος υπηρχε και υπαρχει
και εχουμε τις μεταλαξεις λογω των εμβολιων
αν θελει και πηγη σου φερνω και γιατρο εμβολιασμενο
να στο αποδειξει με στοιχεια οποτε θελεις
φυσικα και δεν ειναι ασφαλη δεν εχουν γινει επαρκεις ερευνες σε χρονο γι αυτο και εχουν προσωρινη αδεια
απο το 2023 και μετα θα ξερουμε αν ειναι ασφαλη η ιδια η phizer το εχει πει
δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτη την ερωτηση
φανταζομαι ανεμβολιαστοι και φυσικο ειναι αφου τα εμβολια βγηκαν 10 μηνες μετα
εσυ βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος
ποτε δεν εβαλα ναι εβαλα καποια μπλογκ που σου λενε
που βασιζοντα τα στοιχεια πχ εδω
ειναι και αυτοι συνωμοσιολογοι φυσικα
να σου κανω και εγω καποιες ερωτησεις
αφου και ο εμβολιασμενο κολλαει και μεταδιδει για πιο λογο να κανει ενα εμβολιο και μαλιστα με προσωρινη αδεια ?
δεν μιλαω για καποιες ομαδες πληθυσμου που ισω βοηθουσε αυτα τα ξερουν οι γιατροι καλυτερα
(το αφηγημα την περναει πιο ελαφρια εχει καταρευσει, γεματες οι μεθ απο διπλο και τριπλο)
απο την εναρξη των εμβολιασμων μιλανε για ανοσια αγελης και θα τελειιωσει η πανδημια που θα την πετυχαιναμε αν 70 -80% του πληθυσμου εμβολιαστουν με τις δυο δοσεις
φτασαμε αυτο το ποσοστο αλλα καθε μερα πεθαινουν 50=60 ατομα και παμε για 4η δοση αρα τι συμβαινει δεν δουλευουν τελικα τα εμβολια ??
ωραια αφου εσυ ο Α ο Β εκανες το εμβολιο και εισαι ασφαλης πιο το προβλημα με καποιον που δεν το εκανε ??
και επισης πες μου αν μπορεις που οφειλεται η αυξηση θανατων τον τελευταιο χρονο σε συγκριση με τα υπολοιπα οταν ηταν σταθεροι
τα στοιχεια ειναι απο την ελ.στατ για να σε προλαβω και επισης μιλαμε για θανατους που δεν οφειλονται σε κοβιντ 19
απαντησε μου σε αυτα και εχω και αλλε αρκετες