Φήμη: 714
Εγω αν η γκομενα εχει φαρδυ μουνι δεν γουσταρω και φανταζωμαι το ιδιο και η γκομενα αν εχω λεπτη ψωλη
Φήμη: 409
Λογικο ειναι αλλα και οι μικρες ψωλες κανουν την δουλεια τους, μπορει οχι τοσο καλα αλλα την κανουν
Φήμη: 659
Οι γυναικες τα ξερουν αυτα καλυτερα και διστυχως δεν ερχεται καμια να μας πει την αληθεια
Φήμη: 630
Σε ολα παιζει ρολο το μεγεθος
Φήμη: 33305
"δεν παιζει ρολο το μεγεθος,αλλα πως το δουλευεις"
,δε θυμαμαι απο ποια ταινια ηταν αυτο,παντως σιγουρα δεν ειναι ατακα που θα την ελεγε ενας ψωλαρας.
Φήμη: 1847
Το μέγεθος έχει σημασία περισσότερο για τους κατόχους του παρά για της γυναίκες. Δεν δίνει τίποτα παραπάνω από μια ψευδαίσθηση ανωτερότητας
Φήμη: 2995
Ολοι ψαχνουν τροπο να μεγαλωσουν τις ψωλες τους. Οταν βρεθει ο τροπος θα τον μεγαλωσουν ολοι
Φήμη: 33305
καθε τσοντοσαιτ που σεβεται τον εαυτο του διαφημιζει κ εναν τροπο,
αμα κανεις τη δουλεια σου παντως κ με μια μετρια πουτσα,γιατι να μπαινεις στη διαδικασια να τη μεγαλωσεις παντως?
το μονο που πρεπει να σκεφτεται παντως κατα τη γνωμη μου ο μεσος εχοντας ψωλη,ειναι πως θα μεγαλωσει το πορτοφολι του κ οχι την ψωλη του.
αμα το πορτοφολι σου εχει χρημα,το μουνι δεν το νοιαζει αμα την εχεις μικρη,μεσαια 'η τεραστια,καλυτερη κιολας η μικρη για να μην ζοριζεται!