|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 90 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,131
» Τελευταίο μέλος: Thaymastis
» Θέματα φόρουμ: 2,517
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 396,180
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 12531
(3 ώρες πριν)sotiris1973 Έγραψε: δεν υπαρχει αμφιβολια σε αυτό.
Το πιστεύω.
Φήμη: 8931
(3 ώρες πριν)Sniper Έγραψε: Δε δίνουμε χαβιάρι στα γουρούνια. Ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει 
αυτο ειναι το σωστο.
Φήμη: 63510
3 ώρες πριν
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 2 ώρες πριν από Sniper.)
(3 ώρες πριν)Pe27 Έγραψε: καλύτερα να την πληρώνουμε έτσι παρά κυριολεκτικά με στημένα και παράγκες... και μη πει κανεις ότι δε τα κάνατε αυτά ποτέ....
Ναι, έκλεψαν οι Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Καρεμπέ, κ.λπ. Γκούμα και Καραγκούνη.
Εύνοια μεγαλύτερη σαφώς και υπήρχε, αλλά τα ίδια είχατε κάνει με τον καπετάνιο και σε αυτό αναφερόταν όταν είχαμε φτάσει τα 10 "πέτρινα" χρόνια.
Η ουσία είναι πως όταν δεν ασχολείται κάποιος με την ομάδα του και μονίμως ψάχνει να βρει δικαιολογίες, μικραίνει. Ό,τι ακριβώς κάνετε τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ που μετράτε βολές, ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα της τελευταίας πενταετίας...
Αλλά όπως έλεγε ο ΠΚΠΓ στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος, οπότε γύρισε πάνω του τώρα...
Φήμη: 67151
(3 ώρες πριν)Sniper Έγραψε: Ναι, έκλεψαν οι Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Καρεμπέ, κ.λπ. Γκούμα και Καραγκούνη.
Εύνοια μεγαλύτερη σαφώς και υπήρχε, αλλά τα ίδια είχατε κάνει με τον καπετάνιο και σε αυτό αναφερόταν όταν είχαμε φτάσει τα 10 "πέτρινα" χρόνια.
Η ουσία είναι πως όταν δεν ασχολείται κάποιος με την ομάδα του και μονίμως ψάχνει να βρει δικαιολογίες, μικραίνει. Ό,τι ακριβώς κάνετε τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ που μετράτε βολές, ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα της τελευταίας πενταετίας...
Αλλά όπως έλεγε ο ΠΚΠΓ στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος, οπότε γύρισε πάνω του τώρα...
είπα ότι δε ήταν παικταράδες όλοι αυτοί που ανέφερες???
η μηπως ξεχνάς τα βιντεάκια στη ζούγκλα "Όλα για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω?"
Φήμη: 4545
(3 ώρες πριν)Sniper Έγραψε: Ναι, έκλεψαν οι Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Καρεμπέ, κ.λπ. Γκούμα και Καραγκούνη.
Εγώ έχω να πω… αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμησι
Φήμη: 67151
(2 ώρες πριν)Tiger21 Έγραψε: Εγώ έχω να πω… αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμησι 
κανένα μίσος είμαστε φιλαράκια και τσιγκλιζόμαστε μόνο...
2 ώρες πριν
(2 ώρες πριν)Pe27 Έγραψε: είπα ότι δε ήταν παικταράδες όλοι αυτοί που ανέφερες???
η μηπως ξεχνάς τα βιντεάκια στη ζούγκλα "Όλα για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω?"
Είναι αργά για να στο αναλύσω, απλά θα σου πω ότι αυτά είναι καραμελίτσες για να κρύβονται ανεπάρκειες.
Έχω αρκετά βίντεο και υλικό για να σου αποδείξω ότι τόσο αυτό όσο και άλλα που έχουν γραφτεί από ΑΡΔάκια (με παράθεση λ.χ. δηλώσεων ποδοσφαιριστών, πάντα αποσπασματικά) δεν ήταν ακριβώς έτσι.
Θα τα πούμε κάποια στιγμή (δε λέω ότι δεν ευνοηθήκαμε, αλλά η συζήτηση γίνεται για μαξ 2 τίτλους στους 20...)
Φήμη: 8931
(2 ώρες πριν)Tiger21 Έγραψε: Εγώ έχω να πω… αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμησι 
μονο το γαμησι αξιζει.
2 ώρες πριν
(2 ώρες πριν)Tiger21' Έγραψε: Εγώ έχω να πω… αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμησι 
(2 ώρες πριν)Pe27' Έγραψε: κανένα μίσος είμαστε φιλαράκια και τσιγκλιζόμαστε μόνο...
Έτσι ακριβώς!
Πούτσα, μπάλα και τραμπάλα!
Φήμη: 4545
Sniper Έγραψε:Είναι αργά για να στο αναλύσω, απλά θα σου πω ότι αυτά είναι καραμελίτσες για να κρύβονται ανεπάρκειες.
Έχω αρκετά βίντεο και υλικό για να σου αποδείξω ότι τόσο αυτό όσο και άλλα που έχουν γραφτεί από ΑΡΔάκια (με παράθεση λ.χ. δηλώσεων ποδοσφαιριστών, πάντα αποσπασματικά) δεν ήταν ακριβώς έτσι.
Θα τα πούμε κάποια στιγμή (δε λέω ότι δεν ευνοηθήκαμε, αλλά η συζήτηση γίνεται για μαξ 2 τίτλους στους 20...)
2 στα 20
|
|
|