|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Underworldsexmachine7, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 81 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,134
» Τελευταίο μέλος: Tavros69
» Θέματα φόρουμ: 2,519
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 396,717
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 12532
Τρία νούμερα στη σειρά δεν νομίζω να έχει συμβεί ξανά φέτος.Ούτε καν πέρυσι.
Φήμη: 34670
(Χθες, 12:16 AM)Glory Έγραψε: Ο πρωταρχικός μου στόχος αυτός είναι παράλληλα με το σασπένς που προσφέρουν οι διαγωνισμοί και η ικανότητα να πετύχεις το σωστό νούμερο.
Βέβαια, έχω εξαργυρώσει κι εγώ κάποια από τα ff μου για να γευτώ τους καρπούς ορισμένων νικών μου που κερδίσα με την αξία μου.
Σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και την υποστήριξη.
κριμα που δεν εγινε αυτο το back to back με τα νουμερα την προηγουμενη εβδομαδα...
Φήμη: 12532
(Χθες, 12:54 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κριμα που δεν εγινε αυτο το back to back με τα νουμερα την προηγουμενη εβδομαδα...
Η τύχη κάνει τα δικά της και έρχεται όταν δεν το περιμένεις.
Φήμη: 63733
(10-07-2026, 01:19 AM)Sniper' Έγραψε: Πέρυσι αυτό συνέβαινε με τα χανούμια και φέτος το σήκωσαν!
@giorgos2226 είναι σημαδιακό… πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου! 
Κουφάλαααα, πάμε για κούπες!!!
@Tiger21 απόλαυσε τα νέα ονόματα στα SeaJets (κλαίω με τον μλκ σας...) και άσε τις ορέξεις για back to back
Φήμη: 4589
(Χθες, 12:58 AM)Glory Έγραψε: Η τύχη κάνει τα δικά της και έρχεται όταν δεν το περιμένεις.
Η τύχη είναι πουτανα
(Χθες, 01:09 AM)Sniper Έγραψε: Κουφάλαααα, πάμε για κούπες!!!
@Tiger21 απόλαυσε τα νέα ονόματα στα SeaJets (κλαίω με τον μλκ σας...) και άσε τις ορέξεις για back to back 
Ειλικρινά δεν ασχολούμαι και δεν τα γνωρίζω τα ονόματα των SeaJets, και ούτε έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον πρόεδρο μας… αλλά η ομάδα δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος που έχει η κάθε ομάδα…
Φήμη: 34670
(Χθες, 01:09 AM)Sniper Έγραψε: Κουφάλαααα, πάμε για κούπες!!!
γιατι να μην ονειρευονται , εμεις βγηκαμε απο την κουρσα ηδη,μεταξυ σας ειναι του χρονου...
Φήμη: 63733
Χθες, 01:23 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: Χθες, 01:24 AM από Sniper.)
Tiger21 Έγραψε:Ειλικρινά δεν ασχολούμαι και δεν τα γνωρίζω τα ονόματα των SeaJets, και ούτε έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον πρόεδρο μας… αλλά η ομάδα δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος που έχει η κάθε ομάδα…
Όπως τα λες είναι, αλλά ψάξε το γιατί έχουν πολύ γέλιο τα νέα ονόματα...
(Χθες, 01:20 AM)TOMCRUISE Έγραψε: γιατι να μην ονειρευονται , εμεις βγηκαμε απο την κουρσα ηδη,μεταξυ σας ειναι του χρονου...
Εδω πήραμε περισυ πρωτάθλημα που ούτε που το ονειρευόμασταν…
(Χθες, 01:23 AM)Sniper Έγραψε: Όπως τα λες είναι, αλλά ψάξε το γιατί έχουν πολύ γέλιο τα νέα ονόματα...
Τα είδα… Είναι τελικά πολύ ψώνιο ο δικός μας
|
|
|