Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 90 δημοσιεύσεις!
(3 ώρες πριν)Glory Έγραψε: Ο πρωταρχικός μου στόχος αυτός είναι παράλληλα με το σασπένς που προσφέρουν οι διαγωνισμοί και η ικανότητα να πετύχεις το σωστό νούμερο.
Βέβαια, έχω εξαργυρώσει κι εγώ κάποια από τα ff μου για να γευτώ τους καρπούς ορισμένων νικών μου που κερδίσα με την αξία μου.
Σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και την υποστήριξη.
κριμα που δεν εγινε αυτο το back to back με τα νουμερα την προηγουμενη εβδομαδα...
(10-07-2026, 01:19 AM)Sniper' Έγραψε: Πέρυσι αυτό συνέβαινε με τα χανούμια και φέτος το σήκωσαν! @giorgos2226 είναι σημαδιακό… πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου!
Κουφάλαααα, πάμε για κούπες!!!
@Tiger21 απόλαυσε τα νέα ονόματα στα SeaJets (κλαίω με τον μλκ σας...) και άσε τις ορέξεις για back to back
(2 ώρες πριν)Sniper Έγραψε: Κουφάλαααα, πάμε για κούπες!!!
@Tiger21 απόλαυσε τα νέα ονόματα στα SeaJets (κλαίω με τον μλκ σας...) και άσε τις ορέξεις για back to back
Ειλικρινά δεν ασχολούμαι και δεν τα γνωρίζω τα ονόματα των SeaJets, και ούτε έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον πρόεδρο μας… αλλά η ομάδα δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος που έχει η κάθε ομάδα…
2 ώρες πριν(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 2 ώρες πριν από Sniper.)
Tiger21 Έγραψε:Ειλικρινά δεν ασχολούμαι και δεν τα γνωρίζω τα ονόματα των SeaJets, και ούτε έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον πρόεδρο μας… αλλά η ομάδα δεν είναι ο εκάστοτε πρόεδρος που έχει η κάθε ομάδα…
Όπως τα λες είναι, αλλά ψάξε το γιατί έχουν πολύ γέλιο τα νέα ονόματα...