Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην giorgos2226, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 13 δημοσιεύσεις!
(07-07-2026, 02:03 PM)Pe27 Έγραψε: οριστε... δε κλινει πουθενα τις γκαυλες
Μα δεν είπα ότι έχεις άδικο, πλην όμως η γκάβλα είναι παραφθορά και ως τέτοια στέκει στην καθομιλουμένη.
Σύμφωνα με το overview: "Η σωστή γραφή είναι καύλα. Προέρχεται ετυμολογικά από την αρχαιοελληνική λέξη «καυλός» και αναφέρεται στη σεξουαλική διέγερση ή τη στύση. Η λέξη γκάβλα (με «γκ» και «β») αποτελεί αργκό παραφθορά, η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην καθομιλουμένη για να περιγράψει μια υπερβολική ή «πνιχτή» ένταση εκείνης της στιγμής"
(07-07-2026, 02:09 PM)Sniper Έγραψε: Μα δεν είπα ότι έχεις άδικο, πλην όμως η γκάβλα είναι παραφθορά και ως τέτοια στέκει στην καθομιλουμένη.
Σύμφωνα με το overview: "Η σωστή γραφή είναι καύλα. Προέρχεται ετυμολογικά από την αρχαιοελληνική λέξη «καυλός» και αναφέρεται στη σεξουαλική διέγερση ή τη στύση. Η λέξη γκάβλα (με «γκ» και «β») αποτελεί αργκό παραφθορά, η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην καθομιλουμένη για να περιγράψει μια υπερβολική ή «πνιχτή» ένταση εκείνης της στιγμής"
εμένα και στην ενταση της στιγμης παντως με κ μου βγαινει απο οταν γεννηθηκα με γκ ποτε...
Pe27 Έγραψε:ολες οι γκομενες εμενα μου λενε σκισε με καυλιαρη , γκαυλιαρη ουτε μια σε ολη μου τη ζωη ξερω εγω.... ειτε για γκομενα ειτε για βιζτα μιλαμε...
παρομοιως καυλα λες τη γκομενα και ποσο με καυλωνεις οχι με γκαυλωνεις
δε θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε
πρεπει να παρεις μια αφου θα την εχω παρει εγω κ θα της εχω κανει ενα ταχυρρυθμο στις βασικες ελληνικες εκφρασεις πανω στο γαμησι