(18-05-2026, 10:55 AM)tannis Έγραψε: Αν δεν κάνω λάθος ακόμη και στα πολύωρα ραντεβού πληρώνεις προκαταβολικά μόλις μπεις στο δωμάτιο. Μετά τι κάνεις ζητάς τη δεύτερη ώρα πισω?
Το προκαταβολικά είτε μόνοωρο είτε πολύωρο είναι σχετικό
Καταρχή αν μιλάμε για γραφεία όλες τους λένε να το ζητάνε μπροστά
Το αν το εφαρμόζουν είναι άλλο θέμα
Τουλάχιστο οι μισές γραφειατες για να μη πω οι περισσότερες σε εμένα δε το ζητάνε ακόμα και αν έρχονται για πρώτη φορά ακόμα και σε δωδεκάωρο .
Ενα συγκεκριμένο γραφείο έχει αλλάξει πολιτική τελευταία και ίσως είναι πιο αυστηρό και πάλι όμως είναι στη ευκαιρεια της κοπέλας τι θα κάνει
Από κει και πέρα θα σου πω παράδειγμα σε εμένα
Σε τετράωρο ραντεβού είδα ότι δε θα σωζόταν η κατάσταση από νωρις έδωσα ευκαιρία και τη δεύτερη ώρα παρολαυτα
Η κοπέλα δε είχε ζητήσει τα χρήματα προκαταβολικά
Επικοινώνησα με το γραφείο και εξήγησα τι συνέβαινε και ζήτησα να μου στείλουν άλλη όπως και έγινε μου είπαν να της πληρώσω τις δύο ώρες που είχε κάτσει
Σε άλλο γραφείο πλήρωσα τις ώρες της κοπέλας προκαταβολικά έφυγε νωρίτερα μεθυσμένη επικοινώνησα με το γραφείο και είπαν ότι έπρεπε να τους το πω όσο ήταν ακόμα στο χώρο μου και να πληρώσω λιγότερα πριν φύγει
Παρολαυτα προς τιμή τους στη επόμενη κοπέλα μου αφαιρέσαμε δύο ή τρεις ώρες θα σε γελάσω
Γενικά επικοινωνείς με το γραφείο και εξηγείς όμορφα όσο είναι εκεί η κοπέλα
Κάποια γραφεία σίγουρα δε θα ασχοληθούν και δε θα σεβαστούν τα χρήματα σου . Από κει και πέρα στη κρίση σου είναι αν θα παραμείνεις πελάτης τους