Φήμη: 12083
φίλος έσπασε το πόδι του σαπιοκρέβατου μια φορά σε μπουρδέλο
Φήμη: 59280
23-03-2026, 01:17 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 23-03-2026, 01:18 AM από Sniper.)
Ω τι θύμισες φίλος! Εκδρομή με κορίτσι εκτός Αθηνών, μέναμε σε σπίτι φίλη της που σπούδαζε εκεί, και ενώ γινόταν σκηνικό σε ένα καναπέ-κρεβάτι με εκείνες τις μαλακισμένες τοξοτές τάβλες, την ώρα που πήγαμε να γυρίσουμε σε ιεραποστολικό με το γόνατό μου έσπασα δύο τάβλες και έφτασα στο πάτωμα! Και κάπως έτσι τελείωσε άδοξα η βραδιά...
Φήμη: 4412
(24-03-2025, 12:33 AM)Pe27 Έγραψε: Ισως να το έχω πει παλιότερα συμπαθάτε με δε θυμάμαι ..
Πρώτη γνωριμία με dasha7 glamour σε ξενοδοχείο . Είχε δωμάτιο με στύλο . Χτυπάει η πόρτα ανοίγω πριν μπει με πλακώνει στα γλωσσόφιλα λέω καλά θα πάει αυτό με πετάει στο κρεβάτι πάω να βγάλω χρήματα μου παίζει ένα μπάτσο στο χέρι και το σπρώχνει και μου λέει : who fucks the money now ? Λέω θα πάει πολύ καλά . Αρχίζει τα ακροβατικά στο στυλο στριπτιζ πάμε στη πίπα κορυφαία όλων ως τότε . Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα για σκουφάκι το φοράει . Πάει να ανέβει βλέπω το σεντόνι γεμάτο αίματα . Βγάζω το σκουφάκι αιμορραγία ασταμάτητη . Τρέχω μπάνιο πανικόβλητος το έπλενα είκοσι λεπτά για να σταματήσει . Το ραντεβού τρίωρο . Δοκίμασε δύο φορές για πίπα ξαναματωνε . Ρήξη χαλινού νομίζω λεγόταν από τη παθιασμένη πίπα που πήρε . Αποτέλεσμα πλήρωσα τρεις ώρες τη κοπέλα το ξενοδοχείο πίναμε ποτά μέχρι να λήξει η συνάντηση ήρθα σπίτι έφερε γιατρό 2 το βράδυ Κυριακής έδωσα αλλά 200 νομίζω αποχή από το σεξ δεκαπέντε μέρες φάρμακα αλοιφές κλπ . Μετά βέβαια τη πήρα πολλές φορές και γίναμε φιλαράκια το θυμόμαστε και γελάμε
Τρομακτικό.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
Φήμη: 4412
(23-03-2026, 03:55 PM)Pontikas Έγραψε: Δεν το σκέφτεσαι καν.
Ούτε που σου περνάει από το μυαλό.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"