Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,767

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

(12-01-2026, 10:22 PM)Pe27 Έγραψε: Κοιτα εγώ παίρνω μίνιμουμ δυωρο ποτέ λιγότερο γιατί θέλω και η κοπέλα να νιώσει άνετα και να μη έχω αγωνία αν στη ώρα θα με εκτονώσει δύο φορές ο στόχος μου είναι 3 στο δίωρο . Οπότε έχουμε στα διαλείμματα χρόνο και για κουβέντα και το εκτιμάει αυτό η κάθε κοπέλα από το να τη έχεις μια ώρα σερί πίπα κωλο μουνι εναλλάξ 
Και έχω καταφέρει πολλά έτσι οπότε δε βλέπω το κακό 
Σίγουρα σε μια ώρα θα ταν χάσιμο χρόνου η όποια το έκανε

γενικά έλεγε πολλά και μερικά δεν έβγαζαν νόημα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:23 PM)shinoharas Έγραψε: γενικά έλεγε πολλά και μερικά δεν έβγαζαν νόημα

Δε θα σου φέρω αντιπαράθεση είναι και θέμα χημείας όπως σου είπα με το κάθε πελάτη . Ούτε εμείς κάνουμε σε όλες ούτε όλες σε εμάς .. τυχερά είναι αυτά αλλά ανάφερα ήδη μόνο δύο παραδείγματα που έκανε εξαιρέσεις σε δύο διαφορετικά γραφεία για εμένα και μάλιστα τη μία δε με ήξερε καν . Αυτό μόνο του κάτι λέει νομίζω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:26 PM)Pe27 Έγραψε: Δε θα σου φέρω αντιπαράθεση είναι και θέμα χημείας όπως σου είπα με το κάθε πελάτη . Ούτε εμείς κάνουμε σε όλες ούτε όλες σε εμάς .. τυχερά είναι αυτά αλλά ανάφερα ήδη μόνο δύο παραδείγματα που έκανε εξαιρέσεις σε δύο διαφορετικά γραφεία για εμένα και μάλιστα τη μία δε με ήξερε καν . Αυτό μόνο του κάτι λέει νομίζω

βρε μαζί σου δεν την κατηγορώ την κοπέλα επισήμανση κάνω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:28 PM)shinoharas Έγραψε: βρε μαζί σου δεν την κατηγορώ την κοπέλα επισήμανση κάνω

Δε είπα ότι τη κατηγόρησες όυτε ότι ενδεχομένως δε μιλάει πολύ . Αυτό όμως κάποιες το κάνουν σκόπιμα και κάποιες επειδή νιώθουν άνετα και θέλουν να σου ανοιχτούν 
Για αυτό παίρνω δύο ώρες να κάνουμε και οι δύο τη δουλειά μας 
Αν μου καλύπτει το στόχο που είναι οι 3 φορές ας μιλάει όσο θέλει 
Υπήρχε ανεξάρτητη παλιά που από το πρώτο ραντεβού πάνω από μιάμιση ώρα δε χρειαζόταν και σιγά σιγά το ρεκόρ της ήταν μια ώρα και πέντε λεπτά ε τη έδιωχνα μετά αφού είχα καταφέρει ότι ήθελα …
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:31 PM)Pe27 Έγραψε: Δε είπα ότι τη κατηγόρησες όυτε ότι ενδεχομένως δε μιλάει πολύ . Αυτό όμως κάποιες το κάνουν σκόπιμα και κάποιες επειδή νιώθουν άνετα και θέλουν να σου ανοιχτούν 
Για αυτό παίρνω δύο ώρες να κάνουμε και οι δύο τη δουλειά μας 
Αν μου καλύπτει το στόχο που είναι οι 3 φορές ας μιλάει όσο θέλει 
Υπήρχε ανεξάρτητη παλιά που από το πρώτο ραντεβού πάνω από μιάμιση ώρα δε χρειαζόταν και σιγά σιγά το ρεκόρ της ήταν μια ώρα και πέντε λεπτά ε τη έδιωχνα μετά αφού είχα καταφέρει ότι ήθελα …

φίλος μπορείς 3 φορές σε 2 ώρες; μπράβο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:45 PM)arpagas Έγραψε: φίλος μπορείς 3 φορές σε 2 ώρες; μπράβο

Άνετα εκτός αν είναι φόλα η κοπέλα οπότε πάμε δύο στο δυωρο .
Κάποιες καλές έχουν καταφέρει και 4 σε δυωρο για παραπάνω ώρες ανεβαίνει το σκορ ..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(12-01-2026, 10:53 PM)Pe27 Έγραψε: Άνετα εκτός αν είναι φόλα η κοπέλα οπότε πάμε δύο στο δυωρο .
Κάποιες καλές έχουν καταφέρει και 4 σε δυωρο για παραπάνω ώρες ανεβαίνει το σκορ ..

4 σε δίωρο εχω να κανω απο τις εκλογές που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βγήκε άσσο ημίχρονο- διπλο τελικό!
lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(13-01-2026, 12:44 AM)nothorny Έγραψε: 4 σε δίωρο εχω να κανω απο τις εκλογές που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βγήκε άσσο ημίχρονο- διπλο τελικό!
lol

Σημίτη ψήφισες;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(13-01-2026, 12:52 AM)shinoharas Έγραψε: Αν θες να σπαμαάρεις  υπάρχουν θέματα πχ εδώ στις κληρώσεις και γενικά παντού το ότι έκλεισε γεκιογραφίες και μοντέλα δεν χάθηκε ο κόσμος. Δες την όμορφη κουβέντα που κάναμε διαφωνώντας με την Καλυψώ. Έφτασε ήδη 60+ ποστ ουσίας ο @"Pe27"

Ποιαν Καλυψώ?? Δεν το πήρα χαμπάρι, στείλε το λινκ να γίνω 2ος @Pe27 που τον έχω και πρότυπο!

(13-01-2026, 12:53 AM)shinoharas Έγραψε: Κι εσύ πλάκα πλάκα τα έφθασες

Προσπαθώ ο δόλιος! Γενικα γραφω όμως στο σαοτ, ούτως ή αλλως!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(13-01-2026, 01:00 AM)nothorny Έγραψε: Ποιαν Καλυψώ?? Δεν το πήρα χαμπάρι, στείλε το λινκ να γίνω 2ος @Pe27 που τον έχω και πρότυπο!

Στο νήμα του cga
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]