25-12-2025, 04:26 PM
(25-12-2025, 02:10 AM)geroksouras Έγραψε: Η απόφαση να μπαναριστω ηταν δικια μου γιατι κουραστηκα να ασχολουνται κατι κακομοιροι και κακομοιρες μαζι μου
το οποιο εφερνε λασπη κυριως στο φορουμ δεν το εχω κρυψει ουτε προκειτε να το κρυψω οτι ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και τον βοηθησα
αλλα πλεον επειδη ριχνουν το ματι τους περισσοτερο απο οσο πρεπει κι οχι για καλο λογο οι διπλα βρισκουν πατημα το τι γραφω εγω εδω για να μειωσουν το φορουμ, και δεν αποσυρθηκα μονο για το φορουμ αλλα αυτοι μου εχουν φορτωσει στην πλατη γραφεια φορουμ στριπ, μονο τον φονο του κεννεντυ δεν μου εχουν φορτωσει ακομα
οποτε σας ευχαριστω πολυ
αλλωστε ειπα σε καποια φιλαρακια που βοηθησαν στην εκκινηση του φορουμ να επανελθουν παροτι ανενεργοι
και θα δωσω την ευχη μου (για εσας καταρα) και το ελευθερο να σας κραζουν (ηδη φτιαχνω λιστα) ευχαριστω για την κατανοηση
αλωστε φιλαρακια που γραφουν εδω εχουν το τηλεφωνο μου και επικοινωνω μαζι τους
@Sikelos ετοιμη η γεννητρια;
χρόνια πολλά σου εύχομαι χάρηκα πολύ που διάβασα το μήνυμα σου ευχομαι στη νέα χρονιά να ξεπεράσεις τα θέματα υγείας που ο ίδιος έχεις αναφέρει. αυτό είναι το πιο βασικό.
όσο για τα άλλα και έγω δίπλα πριν γραφτώ εδώ είχα δεχτεί πολύ πόλεμο και ειρωνεία και μάλιστα και από μέλη που είναι και εδώ απλά δε τους παίρνει εδώ να κάνουν το φόρουμ μπάχαλο. έπαψα να ασχολούμαι μαζί τους δίπλα γιατί μόνο αξία τους έδινα. το αν εισαι φίλος με τον ιδιοκτήτη εδώ δε αφορά κανένα μας ούτε είναι κάτι μεμπτο. απόδειξη ότι είχες αποκλειστεί και εσύ μια βδομάδα για κάτι που είχε συμβεί .
Συνοψίζοντας θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το ξανασκεφτείς και να μη δώσεις και εσύ αξία οπως έκανα εγώ σε φαιδρά άτομα. Γιατί αν φύγεις θα λένε ότι σε νίκησαν.
Κοιτα την υγεια σου και γύρνα εδώ με τον χαβαλέ που κάναμε..
είσαι η κολώνα η θεμέλιος εδώ μέσα και σε θέλουμε όλοι πίσω. προσσωπικά ανησυχούσα για τη υγεία σου από τη πρώτη μέρα που έλειπες και ρώταγα συχνά

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)