|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 32 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 386,111
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 10994
(21-09-2025, 03:32 PM)TOMCRUISE Έγραψε: καλα ρε γαμωτο τοχετε τερματισει τελειως να ουμε ειναι δυνατον μ8νο τοσοι λιγοι να χετε φιλοτιμηθει να βαλετε συμμετοχη στο διαγωνισμο ?
ελεος δηλαδη?
τζαμπα μουνι μας δινουν οι ανθρωποι....
οκ σιγουρα δεν ειναι στην ελιτ των γραφειων,πρεπει ομως καπου να καταλαβουμε ολοι οτι οι διαγωνισμοι πρεπει να κλεινουν καθε εβδομαδα ωστε να συνεχισουν,ετσι δουλευει αυτο το μοντελο,πρεπει να υπαρχει ομαδικη προσπαθεια,μην ειστε παρτακηδες του τυπου δεν μου αρεσει το γραφειο κ δεν βαζω συμμετοχη.
νταξει να μην αρχισω για αυτους που εχουν τις συμμετοχες κ δεν βαζουν καν συμμετοχη....
@Sniper
Φήμη: 33006
(21-09-2025, 03:38 PM)Antidote Έγραψε: @Sniper 
δηλαδη?
Φήμη: 33006
βαλτε ρε συμμετοχη κ ανα σας κατσει κ δεν το θελετε δωστε το στον @TOMCRUISE που λυσσαει για μουνι απλα κανει λιγο οικονομια τελευταια στις βιζιτες γιατι πεσανε λιγο οι εισπραξεις των τελευταιων ταινιων του
Φήμη: 8073
Φήμη: 63722
(21-09-2025, 03:32 PM)TOMCRUISE Έγραψε: καλα ρε γαμωτο τοχετε τερματισει τελειως να ουμε ειναι δυνατον μ8νο τοσοι λιγοι να χετε φιλοτιμηθει να βαλετε συμμετοχη στο διαγωνισμο ?
ελεος δηλαδη?
οκ σιγουρα δεν ειναι στην ελιτ των γραφειων,πρεπει ομως καπου να καταλαβουμε ολοι οτι οι διαγωνισμοι πρεπει να κλεινουν καθε εβδομαδα ωστε να συνεχισουν,ετσι δουλευει αυτο το μοντελο,πρεπει να υπαρχει ομαδικη προσπαθεια,μην ειστε παρτακηδες του τυπου δεν μου αρεσει το γραφειο κ δεν βαζω συμμετοχη.
νταξει να μην αρχισω για αυτους που εχουν τις συμμετοχες κ δεν βαζουν καν συμμετοχη....
Δε μπορώ να καταλάβω πως ο διαγωνισμός τρέχει τόσες μέρες και μόνο πέντε έξη άτομα ασχοληθήκαμε από τη αρχή … και δυόμιση ώρες πριν λείπουν πέντε νούμερα και βλέπω μόνο ένα να συμπληρώνεται ακόμα . Προσωπικά αποκλείω να συγκεντρωθούν για σήμερα ….. και στο κάτω κάτω αν δε τους αρέσουν οι κοπέλες ας το κάνουν πάσα αλλού και θα το πάρουν πίσω μετά πιθανό από γραφείο που τους αρέσει . Αλλά όχι τα θέλουν όλα στο πιάτο …. Γιατί να τη πληρώνουμε οι υπόλοιποι κάθε φορά ; Και δε το λέω για εμένα γιατί εγώ έπαιξα το 7 που βγήκε τη πέμπτη οπότε δε θα περίμενα να ξαναβγεί σήμερα . Μιλάω γενικά όμως ότι κάτι πρέπει να γίνει για το θέμα της αδιαφορίας . Στο συγκεκριμένο γραφείο είναι τρίτη φορα αν δε κάνω λάθος που δε μαζεύει .
ελεος δηλαδη?
Αυτοί που έχουν τις συμμετοχές και σνομπάρουν να δηλώσουν ένα νούμερο και ας μη πήγαιναν θα έπρεπε να αποκλείονται από τους διαγωνισμούς της επόμενης εβδομάδας ή όχι ;; Ποια η γνώμη σας όλων ;
Φήμη: 30046
(21-09-2025, 07:29 PM)Pe27 Έγραψε: Αυτοί που έχουν τις συμμετοχές και σνομπάρουν να δηλώσουν ένα νούμερο και ας μη πήγαιναν θα έπρεπε να αποκλείονται από τους διαγωνισμούς της επόμενης εβδομάδας ή όχι ;; Ποια η γνώμη σας όλων ;
Είναι λίγο σκληρό, αλλά μάλλον αναγκαίο. Προσωπικά, έβαλα, αν και δεν γνωρίζω αν θα είμαι Αθήνα.
Φήμη: 8318
(21-09-2025, 08:35 PM)mad_max Έγραψε: Είναι λίγο σκληρό, αλλά μάλλον αναγκαίο. Προσωπικά, έβαλα, αν και δεν γνωρίζω αν θα είμαι Αθήνα.
θα προσπαθήσω να προλάβω και εγώ αλλά δεν θα κλείσουν οι συμμετοχές πιστεύω.
(21-09-2025, 08:35 PM)mad_max Έγραψε: Είναι λίγο σκληρό, αλλά μάλλον αναγκαίο. Προσωπικά, έβαλα, αν και δεν γνωρίζω αν θα είμαι Αθήνα.
προς Θεου δεαναφερθηκα ουτε σε σενα ουτε στοχευμενα καπου. αλλωστε εισαι ενα απο τα σοβαρότερα μέλη για εμένα. Το λεω γιατι γινεται επανειλημένα και κυρίως στο συγκεκριμενο γραφείο.
Φήμη: 30046
(21-09-2025, 08:38 PM)Pe27 Έγραψε: προς Θεου δεαναφερθηκα ουτε σε σενα ουτε στοχευμενα καπου. αλλωστε εισαι ενα απο τα σοβαρότερα μέλη για εμένα. Το λεω γιατι γινεται επανειλημένα και κυρίως στο συγκεκριμενο γραφείο.
Το ξέρω ότι δεν ήταν για μένα. Ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|
|