Φήμη: 32916
(04-11-2024, 06:41 PM)Malibu Έγραψε: Έχουν κυριαρχήσει τα λατινοειδή ρομπότ. Αυτές εκτός ότι δεν κάνουν για αυτή την δουλειά λόγω διαφορών απόψεων σε όλα κι επειδή δεν γεμίζουν τις τσέπες τους αλλά δίνουν εδώ κι εκεί, έχουν μάθει να πηδιουνται με ψωλες 25 πόντων η πιο μικρή. 
μου λειπουν οι 20
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(05-11-2024, 12:07 AM)Malibu Έγραψε: Χιούμορ και σωστο μάλιστα οπότε οκ. Υποτίθεται οταν γαμάμε πρέπει να μας καυλώνουν αυτες. Αν καυλώνουμε μόνοι μας, γάμησέ τα.
Εγώ δεν έχω κανα κοντάρι αλλά με 16-17 περιμένω να με καυλώσουν. Όλοι αυτό θέλουμε. Οταν λοιπόν η αλλη βαριέται δεν γινεται και πεφτει κοκκινη καρτα (αποβολή).

για αυτο εχω κοψει στουντιο και μασαζ
νασαζ ισως κακως τα εκοψα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(05-11-2024, 12:17 AM)Malibu Έγραψε: Ειδικά τα στούντιο εχουν γίνει σαν τα μπουρδέλα. Πρεπει να μπαινεις καυλωμένος.

στα μπουρδελα πλεον ειναι σχεδον στο βασικο προγραμα το ελευθερο στοματικο και το πρωκτικο
αλλα εχει μπαχατελες
(05-11-2024, 12:28 AM)Malibu Έγραψε: Διαφωνώ. Εγώ τα έκοψα επειδή όλες κατά 90% κάνουν υπεραπλό και συμφωνώ ότι είναι του πεταμού. Πρέπει να μας πληρώνουν έτσι που κατάντησαν. 
βγαινει κατα λαθος μια καλη κι εχει ουρα 2 τετραγωνα
μεχρι που να καει και να γινει εσκορτ
(05-11-2024, 12:45 AM)Malibu Έγραψε: Οι μόνες που κάνουν ελ.στοματικό ή πρωκτικό στα μπουρδέλα είναι κάτι τελειωμένα μπαζα ή κάτι τύπισσες που αλλα λένε κι άλλα κάνουν. Ωραια με καλο προγραμμα δεν υπαρχει. Στα στούντιο παλι αν θες καλό προγραμμα και να κατσεις να το χαρεις, θες 200 ευρω με ωραιο μουνί. Ποιος θα πάει; στα μασάζ εχει κυριαρχήσει η κρυψινίαση. Οποιος βρει κατι απλα καλό, δεν λεει τιποτα. Δεν υπαρχει καν ενημέρωση. 
γιατι μετα πλακωνουν οι μαλακες
ξερεις ποσοι ξερεις ποιος ειμαι εγω υπαρχουν;