Φήμη: 355
από όσο ξέρω από φίλο κυρίως οι ντόπιες εξυπηρετούν ΑμεΑ
Φήμη: 1103
(13-04-2025, 02:51 PM)Steven Έγραψε: από όσο ξέρω από φίλο κυρίως οι ντόπιες εξυπηρετούν ΑμεΑ
Μη νομίζεις δεν είναι πολλές. Συχνά όταν τους λέω ότι έχω κινητική αναπηρία δεν απαντούν καν στα μηνύματα ή βρίσκουν δικαιολογίες για να μη γίνει τελικά η συνάντηση. Έχω πολλά παραδείγματα. Και έχω και χειρότερο...
Να νομίζουν ότι σου κάνουν χάρη και να σε θεωρούν δεδομένο, με αποτέλεσμα να έρχονται απεριποίητες ή να καθυστερούν στις συναντήσεις.
For although nepenthe has calmed me, I know always that I am an outsider; a stranger in this century and among those who are still men...
Φήμη: 1103
(14-04-2025, 12:13 AM)Antidote Έγραψε: Είναι λεπτό το ζήτημα.. Χρειάζεσαι έμπειρες γυναίκες..
Ίσως να μην έχουν ξαναδοκιμάσει κάτι παρόμοιο και να θεωρούν πως δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν..
Για μένα πρέπει να ρωτήσεις σε όλα τα γραφεία ποιες κοπέλες είναι αρκετά έμπειρες με τέτοιες περιπτώσεις και στην συνέχεια να διαλέξεις όποιες σου αρέσουν..
Ομολογώ ότι αυτό με την εμπειρία δεν το καταλαβαίνω. Διάθεση χρειάζεται να έχουν και να μην είναι προκατειλημμένες, σεξ είναι όχι κβαντική φυσική.
For although nepenthe has calmed me, I know always that I am an outsider; a stranger in this century and among those who are still men...
Φήμη: 59074
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που αναφέρεις με την προκατάληψη…
Εύχομαι ολόψυχα από τότε που άνοιξες το θέμα να έχεις βρει κορίτσι/α που να σε καλύπτουν και να έχεις περάσει καλά.
Και μια φιλική συμβουλή: αν δε σε χαλάει, μην είσαι απόλυτος με τις ξένες· είμαι σχεδόν βέβαιος πως και σε αυτό θα είναι καλύτερες από τις Ελληνίδες.