Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
(15-07-2024, 01:01 AM)Pe27 Έγραψε: καλησπέρα αδερφέ μας, προσπαθω να σου στειλω pm απο οταν ανοιξες το νημα αλλα τα εχεις απενεργοποιησει. εχω 2 αν ενδιαφερεσαι να προτεινω.
(15-07-2024, 01:09 AM)P.vim Έγραψε: Aα οκ
Αλλα αν ειναι πολυ πολυ κλειστου κυκλου
Πως θα ανοιξει ;
επειδη ο φιλος ειναι εδω αρχαριος και δεν τις ηξερε σιγουρα αν τους μιλησω θα τον δεχτουν γτ ειναι ευαισθητοποιημένες σε άτομα με θέματα υγείας όπως και εγώ άλλωστε. και θέλω πραγματικά να τον βοηθήσω να περάσει όμορφα και ας μη τον ξέρω..
(15-07-2024, 01:12 AM)Pe27 Έγραψε: επειδη ο φιλος ειναι εδω αρχαριος και δεν τις ηξερε σιγουρα αν τους μιλησω θα τον δεχτουν γτ ειναι ευαισθητοποιημένες σε άτομα με θέματα υγείας όπως και εγώ άλλωστε. και θέλω πραγματικά να τον βοηθήσω να περάσει όμορφα και ας μη τον ξέρω..
Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε με προσωπικό μήνυμα;
(15-07-2024, 01:12 AM)Pe27 Έγραψε: επειδη ο φιλος ειναι εδω αρχαριος και δεν τις ηξερε σιγουρα αν τους μιλησω θα τον δεχτουν γτ ειναι ευαισθητοποιημένες σε άτομα με θέματα υγείας όπως και εγώ άλλωστε. και θέλω πραγματικά να τον βοηθήσω να περάσει όμορφα και ας μη τον ξέρω..
Μακαρι υπαρχουν πολλες εκει εξω που ειναι ευαισθητες πανω σε αυτο το κομματι , αλλα δεν το ξερουμε