|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,068
» Τελευταίο μέλος: Iakwvos29
» Θέματα φόρουμ: 2,507
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 388,177
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 4158
Πάει ένας για εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, περνάει το πρακτικό μέρος και έρχεται η σειρά των ερωτήσεων. Του λέει ο εξεταστής:
– Οδηγάς βράδυ και έρχονται 2 φώτα κατά πάνω σου, τι είναι;
– Αυτοκίνητο, απαντάει
– Ναι ρε φίλε, αυτοκίνητο είναι αλλά τι μάρκα; Nissan, Mercedes, Toyota;
– Που να καταλάβω μέσα στη νύχτα κύριε εξεταστά;
– Επόμενη ερώτηση, οδηγάς το βράδυ και βλέπεις ένα φως να έρχεται καταπάνω σου, τι είναι;
– Μηχανή
– Ναι ρε παιδί μου μηχανή είναι αλλά τι; Harley, vespa, Aprillia;
– Μα μέσα στο σκοτάδι που να ξεχωρίσω κύριε εξεταστά;
– Τέρμα, τελευταία ερώτηση, αν δεν απαντήσεις, κόβεσαι. Οδηγάς τη νύχτα και βλέπεις 2 φώτα ψηλότερα από το ύψος του αμαξιού σου να έρχονται κατά πάνω σου, τι είναι;
– Νταλίκα
– Ναι ρε παιδί μου αλλά τι μάρκα; Scania, Man, Tatra; Κόβεσαι..
– Κύριε εξεταστά θα σας κάνω μία ερώτηση. Οδηγάς τη νύχτα σε ένα δρόμο με κόκκινα φώτα και βλέπεις μία γυναίκα ντυμένη προκλητικά στην άκρη του δρόμου, τι είναι;
– Πουτάνα
– Ναι ρε παιδί μου, πουτάνα είναι αλλά ποια είναι, η μάνα σου, η γυναίκα σου, η κόρη σου.
Φήμη: 1296
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
- Α ! Έκοψες τα μαλλιά σου! Πω πω, Είναι τόσο χαριτωμένα!
- Αλήθεια ,νομίζεις ότι είναι χαριτωμένα; Δεν ήμουν και τόσο σίγουρη όταν τα είδα στον καθρέφτη. Δηλαδή, δεν νομίζεις ότι είναι πολύ κοντά;
- Προς Θεού, όχι! Είναι τέλεια! Θα μ άρεσε πολύ να κάνω και τα δικά μου μαλλιά έτσι, αλλά νομίζω ότι το πρόσωπό μου είναι πολύ φαρδύ. Νομίζω ότι δεν θα μου πήγαιναν και τόσο.
- Καλά, σοβαρολογείς τώρα; Νομίζω ότι το σχήμα του προσώπου σου είναι ιδανικό! Και νομίζω ότι θα σου πήγαινε πολύ να τα χτενίζεις προς τα πίσω, θα ήταν πολύ ωραίο χτένισμα. Πήγα να κάνω και γώ το ίδιο με τα δικά μου μόνο που φοβήθηκα ότι θα έδειχνε άσχημα τον μακρύ λαιμό μου.
- Α, μα τι αστεία είναι αυτά που λες τώρα! Εγώ θα ήθελα να έχω έναν λαιμό σαν τον δικό σου! Οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή μακριά από αυτούς τους άσχημους ώμους που έχω.
- Πλάκα μου κάνεις; Ξέρω πολλές κοπέλες που παρακαλάνε να έχουν τους δικούς σου ώμους. Όλα επάνω σου είναι τόσο τέλεια! Εννοώ, κοίτα τα μπράτσα μου, βλέπεις πόσο κοντά είναι; Αν εγώ είχα τους ώμους σου τα ρούχα θα εφάρμοζαν τέλεια επάνω μου.
ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
- Κουρεύτηκες;
- Ναι!
- Μαμά, τι κάνει ο πελαργός αφού φέρει το μωρό και μετά;
- Κάθεται στον καναπέ, πίνει μπύρες και βλέπει champions league κλάνοντας παιδί μου!
-Πες μου τι κάνεις;
-Χαιδευομαι.
-Που χαιδευεσαι;
-Στο σαλόνι.
-Όχι εννοώ σε ποιο σημείο;
-Στον καναπέ.
Γλύφει η σκυλίτσα μου το χέρι της ανιψιάς μου και αρχίζει να κλαίει.
-Τι έγινε σε δάγκωσε βρε ;
-Όχι, αλλά με δοκίμασε
Ένας παπάς προσφέρθηκε να οδηγήσει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του.
Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και
αποκαλύπτει τα πόδια της.
Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει.
Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο γόνατό της.
Η καλόγρια γυρίζει και του λέει:
« Πάτερ θυμάσαι τον ψαλμό 129;»
Ο παπάς δαγκώθηκε. Μετά από λίγο όμως δεν άντεξε τον πειρασμό και ξαναάπλωσε το χέρι του.
Η καλόγρια επανέλαβε:
«Πάτερ, θυμάσαι τον ψαλμό 129;»
Ο παπάς απολογήθηκε:
«Συγνώμη, αδερφή, αλλά η σάρκα είναι αδύνατη».
Με τα πολλά έφτασαν στη Μονή και η καλόγρια πήγε στη δουλειά της. Φτάνοντας στην εκκλησία, ο παπάς τρέχει στο βιβλίο των ψαλμών και ψάχνει να βρει τον 129. Διαβάζει: «Προχώρα μπροστά και ψάξε ψηλά, θα βρεις τη δόξα»
Ηθικό Δίδαγμα:
Αν δεν είσαι καλά πληροφορημένος στη δουλειά σου, μπορεί να χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία.
Σε ένα μικρό χωριό ο παπάς που εξομολογεί τις γυναίκες υποψιάζεται ότι ο καντηλαναύτης που είναι και μεγάλος κουτσομπόλης υποκλέπτει τις εξομολογήσεις.
Αποφασίζει να μαζέψει όλες τις γυναίκες του χωριού και τους λέει:
Ακούστε γυναίκες επειδή υποψιάζομαι ότι κάποιος με παρακολουθεί την ώρα που σας εξομολογώ θα σας δώσω την παρακάτω συμβουλή. Όταν εξομολογείστε το αμάρτημα της μοιχείας δεν θα λέτε κεράτωσα τον άντρα μου αλλά θα λέτε γλίστρησα.
Μετά από λίγα χρόνια κι ενώ το τέχνασμα αυτό απέδιδε στην εντέλεια ο παπάς αποφασίζει να αποσυρθεί και να εγκαταλλείψει το χωριό.
Ενημερώνει τον πρόεδρο το χωριού γιατί σημασία της λέξης γλίστρημα στην εξομολόγηση και φεύγει.
Όταν έρχεται ο νέος παπάς να αναλάβει καθήκοντά ο πρόεδρος από αμέλεια δεν του υπενθυμίζει τη συνθηματική λέξη.
Έτσι όταν ακούει τις γυναίκες του χωριού να γλιστράνε τους δίνει συμβουλές όπως μην φοράτε ψηλά τακούνια ή να αποφεύγεται το περπάτημα μετά τη βροχή κλπ.
Υποψιάζεται όμως ότι κάτι τρέχει και τρέχει να πει τα συμπεράσματα του στον πρόεδρο.
Πρόεδρε του λέει πρέπει να βελτιώσεις τα καλντερίμια του χωριού. Όλες οι πίστες μου παραπονιούνται ότι γλιστρούν συνέχεια.
Ο πρόεδρος καταλαβαίνει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί και βάζει τα γέλια.
Πρόεδρε μην γελάς του λέει ο παπάς, μην γελάς καθόλου. Το ξέρεις ότι η γυναίκα σου την περασμένη εβδομάδα γλίστρησε τρεις φορές;
Ένας πιτσιρικάς μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας σκύβει και ψιθυρίζει στον πελάτη του. «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί που ξέρω! … Κοίτα και θα σου το αποδείξω»!
Έτσι, βγάζει και κρατάει στο ένα του χέρι ένα νόμισμα των δύο Ευρώ και στο άλλο δύο των 50 λεπτών καιτον ρωτάει. «Ποιο από τα δύο θέλεις αγόρι μου»;
Ο πιτσιρικάς βουτάει τα δύο πενηντάρικα και φεύγει τρέχοντας.
«Τι σου έλεγα»; Λέει γεμάτος ικανοποίηση ο κουρέας. «Το παιδί δενμαθαίνει, ούτε μετά από τριάντα φορές που του έχω κάνει την ίδιαπλάκα»!
Αργότερα ο πελάτης βλέπει τον πιτσιρικά να βγαίνει από ένα παγωτατζίδικο βαστώντας δύο χωνάκια παγωτό. «Μια στιγμή αγόρι μουτου λέει, να σου κάνω μια ερώτηση; Γιατί πήρες τα δύο πενηντάρια αντίγια τα δύο Ευρώ»;
Ο πιτσιρικάς, γλύφοντας ένα από τα δύο παγωτά του, του απαντάει. «Γιατί αν πάρω τα δύο Ευρώ, δεν θα έχει νόημα νασυνεχίσει το ίδιο παιχνίδι ο μ@^@&@$ ο κουρέας»!
Συζητούσαν δυο φίλοι και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλον: «Έχεις εξομολογηθεί τώρα τελευταία;»
«Πού το θυμήθηκες τώρα αυτό ρε;»
«Ε, πώς! Εγώ θα σου πρότεινα να πας».
«Δε θα σαι καλά ρε! Από το δημοτικό έχω να πάω».
«Ε, νά! Σου το ζητάω σαν χάρη. Να απασχολήσεις για λίγο τον παπά, γιατί θέλω να πάω με την παπαδιά».
«Πες το ντε! Αν είναι έτσι, να πάω».
Και πήγε. Κι όλο θυμόταν και κάποια άλλη αμαρτία, κι άλλη, κι άλλη. Αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξε: «Παπά μου, τώρα που ξομολογιέμαι, διαπράττω και νέα αμαρτία».
«Τι εννοείς τέκνον μου;»
«Ε, νά! Κάνω πλάτες στον φίλο μου και σε καθυστερώ για να πάει αυτός με την παπαδιά σου! Ήμαρτον!»
Και ο παπάς ήρεμος: «Η γυναίκα σου ζει;…»
«Ναι πάτερ μου…!!!»
«Τρέξε γρήγορα σπίτι σου τέκνο μου… γιατί η παπαδιά έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια!!!…»
|
|
|