Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
(29-01-2020, 02:36 PM)περιπτερας Έγραψε: ετσι ειναι δινεις για να παρεις
αν δινεις συνεχεια και δεν παιρνεις τοτε το πραγμα βρωμαει
παει να πει σε πιανουν κωτσο
οκ υπαρχουν αυτοι που ειναι πιο επαγγελματιες στο σπορ και σιγουρα δεν μπορουν να παρουν οσες εχουν την δυνατοτητα να δωσουν
Άλλο λέω εγώ μάστορα αν δεν έχει η γκομενα αγγελία δε κάνεις τίποτα από την αγγελία ξεκινάνε ολα
μαστορα πλεον εχει φουμπου ινστα
κι οτι αλλο προμοτορικο αππ θες
εχει πολλες που δεν εκτιθονται σε αγγελιες διαδυκτιου
ειδικα στη θεσσαλονικη
γνωμη μου φυσικα γιατι το ιδιο γινετε και στην Αθηνα
σε καθε μια που εχει αγγελια ειναι 5 κρυφες
κι εδω ειναι η πληροφορια που λεμε στο παρε δωσε
Η γκομενα που την εβγαλε στο κλαρι ο καθε τσοπάνος, δε αξιζει για μενα ουτε 30 ευρω...ειναι περπατημενη και η αγγελια το επιβεβαιωνει...καμια κοπελα φοιτητρια η εργαζομενη για παραδειγμα στον Τερκενλή δε θα βαλει αγγελια...
Αν εσεις κυνηγατε αγγελιες, οκ...
Μαλλον δεν καταλαβες...
Εγω προσωπικα σε τσαπανο λεφτα για καινουργιες καλτες, δε δινω...
Η γκομενα που την εβγαλε στο κλαρι ο καθε τσοπάνος, δε αξιζει για μενα ουτε 30 ευρω...ειναι περπατημενη και η αγγελια το επιβεβαιωνει...καμια κοπελα φοιτητρια η εργαζομενη για παραδειγμα στον Τερκενλή δε θα βαλει αγγελια...
Αν εσεις κυνηγατε αγγελιες, οκ...
Μαλλον δεν καταλαβες...
Εγω προσωπικα σε τσαπανο λεφτα για καινουργιες καλτες, δε δινω...
Πρωτον η Μακεδονια ειναι μια δεν εχει βορεια και νοτια δευτερον ποιος σου ειπε εσενα οτι ολες ειναι με νταβα εδω πανω
(29-01-2020, 03:03 PM)περιπτερας Έγραψε: μαστορα πλεον εχει φουμπου ινστα
κι οτι αλλο προμοτορικο αππ θες
εχει πολλες που δεν εκτιθονται σε αγγελιες διαδυκτιου
ειδικα στη θεσσαλονικη
γνωμη μου φυσικα γιατι το ιδιο γινετε και στην Αθηνα
σε καθε μια που εχει αγγελια ειναι 5 κρυφες
κι εδω ειναι η πληροφορια που λεμε στο παρε δωσε
Με fb συγκεκριμενα και ινστα εδω πανω λιγο δυσκολα με badoo μονο και εκει παλι θελει πληρωμη αλλα στο kanesex εγω εχω βρει αρκετες κατα διαστηματα
Να παραθεσω 2 φωτο απο μια που περασε για 5 μερες απο την Θεσσαλονικη Νοεμβριο η Δεκεμβριο δε θυμαμαι ακριβως και τη βρηκα εντελως ξεκαρφωτα Σερβα ακριβως οπως οι φωτος 100 ευρω 2 μπαλακια με anal μεσα ειπε θα ερθει και φετος
(29-01-2020, 03:53 PM)Raptoras1983 Έγραψε: Πρωτον η Μακεδονια ειναι μια δεν εχει βορεια και νοτια δευτερον ποιος σου ειπε εσενα οτι ολες ειναι με νταβα εδω πανω
Αγγελια=υποστηριξη=money=expensive...
Φανταζεσαι πουτανα να γραφει μονη της το κειμενο και να τιμολογει;
Οσο για τη μακεδονια, ο Τσιπρας τα ειπε...Και ολος ο κοσμος το λεει...οχι εγω...
(29-01-2020, 04:04 PM)pier garden Έγραψε: Αγγελια=υποστηριξη=money=expensive...
Φανταζεσαι πουτανα να γραφει μονη της το κειμενο και να τιμολογει;
Οσο για τη μακεδονια, ο Τσιπρας τα ειπε...Και ολος ο κοσμος το λεει...οχι εγω...
Μια χαρα φανταζομαι εχει φοιτητριουλες που δουλευαν με νταβα και πλεον ειναι μονες μια χαρα εχουν αγγελιες και συνεννοησε οσο για τον τσιπρα τον προδοτη στ αρχιδια μου τη ειπε το ζαβο
(29-01-2020, 04:08 PM)Raptoras1983 Έγραψε: Μια χαρα φανταζομαι εχει φοιτητριουλες που δουλευαν με νταβα και πλεον ειναι μονες μια χαρα εχουν αγγελιες και συνεννοησε οσο για τον τσιπρα τον προδοτη στ αρχιδια μου τη ειπε το ζαβο
Ενταξει
Εσυ ξερεις καλυτερα...
Τοτε τι λεμε;
Εχουμε ανοιξει το νημα αλλα εμας ρωτατε παλι που θα γαμησετε...
Αν ξερετε δωστε τα φωτα σας...
Περιμενουμε...
Παμε παλι απο την αρχη...
Ερχομαι 3-2 Θεσσαλονικη...Εχεις να μοιραστεις καποια πληροφορια;
Εσυ ξερεις καλυτερα...
Τοτε τι λεμε;
Εχουμε ανοιξει το νημα αλλα εμας ρωτατε παλι που θα γαμησετε...
Αν ξερετε δωστε τα φωτα σας...
Περιμενουμε...
Παμε παλι απο την αρχη...
Ερχομαι 3-2 Θεσσαλονικη...Εχεις να μοιραστεις καποια πληροφορια;
Eγω εχω κατι να σου δωσω εσυ εχεις να δωσεις κατι σε μενα και εγω προσωπικα δε χρειαζετε να ρωτησω που θα παω αλλα αναφερθηκες σε κατι και σου ζητησα σε pm να το μοιραστεις κατι το οποιο δεν εκανες και τωρα ρωτας αν εχω κατι να σου δωσω