Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Raptoras1983 (42)

Θέμα: Αννα

Δημοσίευση: Η Αννα ειναι μια κοπελα που δραστηριοποιειται στο κεντρο της Θεσσαλονικης και πολλες φορες κανει και παιχνιδι στη Λαρισα μιας και ειναι απο κει. Οποτε καθε φορα που πει στη βαση της κανει και κανα δυο σεντονιάσματα. Το κοστος ειναι μικρο (οπως ολα τα ανεξαρττα στη Θεσσαλονικη αλλωστε) και ειναι 70 γουάν. Ομως προσοχη...Οπως και σε καθε αματουριστικη περιπτωση ζητουν οτι τους κατεβει. Πειτε οτι ειστε απο πελατη των 70. Δεν ξερω αν δινει κωλο δε ρωτησα αλλα ολα τα αλλα τα κανει! Εκει πανω υπαρχουν πολλες χωριατοπουλες  (οχι ταγαρια) που δινουν ομορφες ερωτικες στιγμες σε διαφορους πελατες. Εχω γνωρισει καποιες που θα δωσω στο θεμα αυτο. Να πω οτι φοιτητρια που ειδα στα 100 ευρω καθησε 3 ωρες. Με πηρε ο υπνος. Ειναι ολες πολυ δεκτικες και περιποιητικες. Λογω ασχετοσυνης του χωρου χτυπαμε παντα πολυ καλες τιμες ΚΑΙ εκει πανω! Να το πουμε πως ότι είμαστε από πελάτη των 70 χωρίς τηλ δεν υπάρχει κάποιο;

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 21:12:11

Δημοσίευση: Παιζει... Μπορείς να το δώσεις;

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 21:22:17

Δημοσίευση: Το εχεις Να πούμε ότι είμαστε από κάποιον;

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:06:35

Δημοσίευση: Λοιπόν η εν λόγο είναι η Μαρία η κατσαρίδα από τις πιατσες στη Γιαννιτσων

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:17:02

Δημοσίευση: Οχι Ειναι μιλημενη Άσε την ξέρουν και οι πέτρες εδώ στη Θεσσαλονίκη αυτην

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:18:31

Δημοσίευση: Δηλαδη τι ηθελες; Να γαμησεις Γκρετα Γκαρμπο; Παρακαλω...παμε παρακατω... Μαν δεν είπαμε κάτι απλά αναφέρω ποια ειναι και ότι είναι πιατσοβια και πολλή γνωστή στην Θεσσαλονίκη δε χρειάζεται ειρωνια

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:25:53

Δημοσίευση: Νταξ... πηγαινεις Γιαννιτσων και πες της ειπε ο  pier garden να σου δωσει τη Βάλια ....μια φιλη της.... Ελληνίδα ψιλό τζάκι και αυτή;

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:32:54

Δημοσίευση: Οσο για κλειστου κυκλου στη Θεσσαλονικη εχω ... Αλλα δινω μονο σε τυπους που εχω γνωρισει απο κοντα... Και αυτο γιατι ειναι φοιτητριες και η κοινωνια εκει πανω πολυ κλειστη.... Αφού δε πρόκειται να τις πασάρεις κακος που τις ανέφερες τοτε

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-16 22:38:10

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio Black Angel, Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: Tυχερο 7

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-17 14:00:51

Θέμα: Δωρεάν επίσκεψη στο Studio De Paris

Δημοσίευση: Tο 1 για μενα

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-17 18:15:16

Θέμα: Κατερίνα Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: Κατερίνα... Είμαι ένας πολύ μικρός άνθρωπος, σε έναν πολύ μεγάλο κόσμο που ψάχνει να βρει πολύ καλό σεξ... Αν ψάχνετε για περιπέτεια επικοινωνήστε μαζί μου  Na επικοινωνησουμε κανενα προβλημα αν μας δωσεις καποιο τηλ επικοινωνιας

Δημοσιεύθηκε: 2019-11-18 19:50:05

Δημοσίευση: Λοιπον... Η Κατερινα ειναι υπαρκτο προσωπο... Μιλησαμε το μεσημερι Θελει να μας συνοδεψει στα δρομακια του φορουμ... Περιμενουμε Θεσσαλονικαιους να δοκιμασουν... Και χωρις τροπο επικοινωνιας πως πιστευεις να γινει αυτο λεω εγω τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-20 19:59:15

Δημοσίευση: Ο τροπος επικοινωνιας θα δωθει με την εισοδο στο νημα και μιας φιλης της. Το φορουμ προσπαθει να τακτοποιησει με πληροφορηση για τους βορειους φιλους το θεμα αυτο. Oταν υπαρξει τροπος επικοινωνιας για περισσοτερες πληροφοριες τοτε ισως δοκιμαστει

Δημοσιεύθηκε: 2019-12-20 20:50:15

Θέμα: Studio Villa Prive Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: Lucky number 9

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-27 18:06:14

Θέμα: Studio Villa Prive Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: Admin θέλουμε διαγωνισμο για belladona κάνε τα κονε σου

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-27 18:07:35

Θέμα: Ανεξάρτητες γυναίκες Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση: pier garden εχεις PM

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-28 23:23:13

Δημοσίευση: Η Θεσσαλονικη εχει καλα προιοντα. Και περιμενουν. Υπαρχει ενα θεματακι ομως. Θα πρεπει ο καθε ενδιαφερομενος να κινηθει και λιγο. Δεν ειναι ευκολο να διαπραγματευομαστε απο Αθηνα με τα προιοντα αυτα. Ειναι παρα πολυ δυσκολο γιατι οταν δεν εισαι face to face χανεις διαπραγματευτικη δυναμη και στο τελος δεν κανονιζεις τιποτα. Η εικονα πανω κει ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι ειναι εδω. Σου πετανε μια εξωπραγματικη τιμη, σου λενε εμεις ετσι δουλευουμε εδω πανω και τερμα. Απο αποσταση δε γινεται. Οι απαντησεις υπαρχουν για τετοιες τιμολογιακες πολιτικες αλλα βλεπετε οτι οι φιλοι μας οι Βορειοι τις εχουν καπως κακομαθει. Δινουν οτι ζητανε οι γκομενες χωρις να προσπαθουν να ριξουν τη τιμη. Οταν μια average κοπελα των 60 ευρω στην Αθηνα ζηταει 120 πανω στη Σαλονικα, τοτε καποιος θα πρεπει να αχοληθει και να διαπραγματευτει. Το φορουμ εχει πολλη πληροφορηση για τη Νοτια Μακεδονια. Αλλα δεν μπορει και να τα φερνει ολα στο πιατο. Θελουμε τη βοηθεια απο τους συμφορουμητες της περιοχης. Σαν φορουμ ζηταμε ατομα που θα παρουν απο μας ενα κονέ και θα πρεπει να το αξιοποιησουν. Δε ζηταμε κασκαντερ. Οι κοπελες εχουν εμπειρια και εχω και κριτικες απο βορειοελλαδιτες. Αλλα δινουν πολλα. Παρα πολλα. ΚΑι θα πρεπει να προσγειωθουν. Και ο μονος τροπος να το πετυχουμε αυτο ειναι να τις δουμε και να τις μιλησουμε.  Θελει δουλεια το κυνηγι! Toσα χρονια εγω ρε τυπε που το ψαχνω και παρα πολλη μπορω να σου πω και εχω βγαλει καποια καλα κομματια εδω πανω με το σταγονομετρο βεβαια που μενω κιολας Θεσσαλονικη καλα προιοντα δεν εχω βρει εσυ που εισαι στην Αθηνα κιολας που τα εχεις βρει ενας θεος ξερει

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 09:59:09

Δημοσίευση: Ο Θεος δε ξερει... Ειναι απλα τα πραγματα. "Γεια σου Δωρα. Τι κανεις; Πως περασες με το φιλο μου το Μπαμπη; Ολα καλα; Μπραβο...Ακου Δωρα...σου εχω συστησει 6 φιλους μου... Οι δυο ηρθαν απο Αθηνα. Οι υπολοιποι σε ειδαν εδω Αθηνα που ηρθες για ενα ΣΚ. Ηρθε η ωρα να μου συστησεις και καμια φιλη σου.. Τι λες;" Αρα φιλε ο Θεος βοηθαει. Παιρνω το κονέ και προχωραω...ομως φιλε εσυ μπορεις να στηριξεις τετοιες επαφες; Εχεις το χρονο να ασχοληθεις; Διαθετεις τα λεφτα για τους καφεδες συναντησης...διαθέτεις χρονο για διαπραγματευσεις;  Στα λεω αυτα γιατι το χτισιμο database εχει δουλιτσα...και πολλοι τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο... ΥΓ. Αφου γνωριζεις καποια κομματια, γιατι δεν τα μοιραζεσαι με το φορουμ; Πολλοι ρωτουν για βορειες πεταλουδες... Λοιπόν εγώ έχω κάνει κονε σε άτομα ο Μπουκας το επιβεβαιώνει. Όσο για το database που λες αν δε βρεις αγγελία από γκομενα η δε στην πασάρουν δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως από κει και πέρα μάστορα δίνεις να δώσω απλά τα πράματα

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 13:33:05

Δημοσίευση: ετσι ειναι δινεις για να παρεις αν δινεις συνεχεια και δεν παιρνεις τοτε το πραγμα βρωμαει παει να πει σε πιανουν κωτσο οκ υπαρχουν αυτοι που ειναι πιο επαγγελματιες στο σπορ και σιγουρα δεν μπορουν να παρουν οσες εχουν την δυνατοτητα να δωσουν Άλλο λέω εγώ μάστορα αν δεν έχει η γκομενα αγγελία δε κάνεις τίποτα από την αγγελία ξεκινάνε ολα

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 13:57:06

Δημοσίευση: Φιλε Νοτιομακεδόνα... Η γκομενα που την εβγαλε στο κλαρι ο καθε τσοπάνος, δε αξιζει για μενα ουτε 30 ευρω...ειναι περπατημενη και η αγγελια το επιβεβαιωνει...καμια κοπελα φοιτητρια η εργαζομενη για παραδειγμα στον Τερκενλή δε θα βαλει αγγελια... Αν εσεις κυνηγατε αγγελιες, οκ... Μαλλον δεν καταλαβες... Εγω προσωπικα σε τσαπανο λεφτα για καινουργιες καλτες, δε δινω... Πρωτον η Μακεδονια ειναι μια δεν εχει βορεια και νοτια δευτερον ποιος σου ειπε εσενα οτι ολες ειναι με νταβα εδω πανω

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 14:53:45

Δημοσίευση: μαστορα πλεον εχει φουμπου ινστα κι οτι αλλο προμοτορικο αππ θες εχει πολλες που δεν εκτιθονται σε αγγελιες διαδυκτιου ειδικα στη θεσσαλονικη γνωμη μου φυσικα γιατι το ιδιο γινετε και στην Αθηνα σε καθε μια που εχει αγγελια ειναι 5 κρυφες κι εδω ειναι η πληροφορια που λεμε στο παρε δωσε Με fb συγκεκριμενα και ινστα εδω πανω λιγο δυσκολα με badoo μονο και εκει παλι θελει πληρωμη αλλα στο kanesex εγω εχω βρει αρκετες κατα διαστηματα

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 14:56:12

Δημοσίευση: Να παραθεσω 2 φωτο απο μια που περασε για 5 μερες απο την Θεσσαλονικη Νοεμβριο η Δεκεμβριο δε θυμαμαι ακριβως και τη βρηκα εντελως ξεκαρφωτα Σερβα ακριβως οπως οι φωτος 100 ευρω 2 μπαλακια με anal μεσα ειπε θα ερθει και φετος

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 15:01:14

Δημοσίευση: Αγγελια=υποστηριξη=money=expensive... Φανταζεσαι πουτανα να γραφει μονη της το κειμενο και να τιμολογει; :DD: Οσο για τη μακεδονια, ο Τσιπρας τα ειπε...Και ολος ο κοσμος το λεει...οχι εγω... Μια χαρα φανταζομαι εχει φοιτητριουλες που δουλευαν με νταβα και πλεον ειναι μονες μια χαρα εχουν αγγελιες και συνεννοησε οσο για τον τσιπρα τον προδοτη στ αρχιδια μου τη ειπε το ζαβο

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 15:08:54

Δημοσίευση: Ενταξει Εσυ ξερεις καλυτερα... Τοτε τι λεμε; Εχουμε ανοιξει το νημα αλλα εμας ρωτατε παλι που θα γαμησετε... Αν ξερετε δωστε τα φωτα σας... Περιμενουμε... Παμε παλι απο την αρχη... Ερχομαι 3-2 Θεσσαλονικη...Εχεις να μοιραστεις καποια πληροφορια; Eγω εχω κατι να σου δωσω εσυ εχεις να δωσεις κατι σε μενα και εγω προσωπικα δε χρειαζετε να ρωτησω που θα παω αλλα αναφερθηκες σε κατι και σου ζητησα σε pm να το μοιραστεις κατι το οποιο δεν εκανες και τωρα ρωτας αν εχω κατι να σου δωσω

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 17:20:31

Δημοσίευση: εεεε μπουκα σε ειπε εξ αρχης οτι ειναι χοντρουλα τι γκρινιαεις τωρα; Θα σου πω εγω τυπε γιατι γκρινιαζει γιατι ουτε γεματουλα ειναι γεματουλα οχι χοντρουλα ουτε ομορφη ειναι χοντρη και μπαζο αν δεις το fb της αυτη θα πρεπει να σε πληρωσει να τη γαμησεις οχι εσυ μη λεμε μαλακιες

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 19:08:33

Δημοσίευση: Aυτο που ζητας το ανεβασα πριν πολυ καιρό... Αν παρακολουθουσατε τοτε, θα την εδινα και δε θα χανοταν το κονε... Ειπαμε...αν δεν ειμαι πανω, κονε δεν κρατιουνται... Αντιθετως, αν δινω κατι και ζητηθει, αποκτάτε κονε να γαμησετε εσεις και κονε εγω για νεες φιλες... Για αυτο λεω να οργανωθούμε... ΥΓ. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασω κατι και να μη δωσω κονε....εκτος απο 3 εδω μεσα που εκαναν μαλακια... Ελπιζω να εχει καταλαβει οτι λες οτι να ναι ετσι για πες σε ποιο σημειο λες οτι εχασες το κονε οριστε η παραθεση σου  Οι 40 εκκλησιες κρυβουν δυο πολυ καλα μυστικα για τους φιλους της Θεσσαλονικης. Εχω δει το ενα. Τελευταια επισκεψη που εκανα πανω στα μερη σας συναντησα τη Λινα η οποια ειναι 23 χρονων και φοιτητρια. 100 δυο ωρες ραντεβου στο σπιτι της φουλ προγραμμα. Η Θεσσαλονικη γενικα κρυβει πολλα διαμαντια αλλα θελει ψαξιμο και κυνηγι. Φιλος που μοιραζεται πληροφοριες απο τα μερη σας, μου λεει πολλα. Μα παρα πολλα. Εχω στειλει μηνυμα στον τυπο να κατεβασει την πληροφορια στο φορουμ μιας και τα μελη απο πανω ολο και αυξανονται. Το φορουμ διαθετει πολυ πληροφορηση. Και η περιοχη σας εκτος απο ομορφη ειναι και πολυ σεξουλιαρα... Οποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη πληροφοριων στη Θεσσαλονικη ας μπει να γραψει και εγω πληροφορω οτι το φορουμ εχει αυτη τη στιγμη ροστερ πλουσιο απο ανεξαρτητες κοπελες αλλα και γυναικες της περιοχης.

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 19:11:13

Δημοσίευση: οκ γουστα ειναι αυτα ο κυριος pier εχει ανατολιτικα γουστα του αρεσουν οι τσουπωτες κυριως εγω ασχετα αν μου αρεσε η οχι θα τον ελεγα ευχαριστω αλλα δεν ειναι του γουστου μου Σαφεστατα τα γουστα ειναι γουστα αλλα οχι να προωθουμε και το καθε μπαζο

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 19:42:56

Δημοσίευση: οκ γουστα ειναι αυτα ο κυριος pier εχει ανατολιτικα γουστα του αρεσουν οι τσουπωτες κυριως εγω ασχετα αν μου αρεσε η οχι θα τον ελεγα ευχαριστω αλλα δεν ειναι του γουστου μου οριστε φιλε μπορεις να παρεις αυτην που με 80 ευρωπουλα φουλ προγραμα και ειναι και καλητερη απο τη χοντρη

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 19:54:12

Δημοσίευση: ειβεβαιωμενη raptoras  η τυπισσα; 100% μπορεις να παρεις τηλ υπαρχει στην αγγελια

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 20:47:18

Δημοσίευση: Ακομα μια επιβεβαιωμενη αγγελια 

Δημοσιεύθηκε: 2020-01-29 21:06:34