Φήμη: 18285
Αβιαστα & αβασάνιστα έρχομαι στο χωρο σου Λάουρα 20 χρονων με απόλυτη εχεμυθεια. Παίρνω τηλέφωνο το μπουμπουκι και έρχεται ένα κιούπι. Πάνω απο 40 με χιλιομετρα καμποσα, σωμα μετριο με βυζι κρεμασμενο. Προσωπο ευτυχως συμπαθητικό. -Τι κάνεις μωρό μου -Όχι και πολύ καλά. Θα σε χαλαρώσω εγώ μωρό μου με μασαζάκι. Μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα λεω δεν βαριεσαι ας τη γαμησω που να βρισκω τωρα άλλη. Μασαζακι ο θεος να το κανει. Πλακώνεται στην πίπα η θεια Λαουρα αλλα με την καπότα αντε να κανεις χαιρι. Με κουρασες μου λεει, της λεω φορα πάλι το σουτιέν γιατί καβλώνω περισσότερο, αν βγάλεις και το προφυλακτικό σε 5 λεπτά θα έχεις φύγει. Κοκοράκι στα 23 δεν ήθελα και πολύ, ακολουθησε τις οδηγιες και εφυγε σε 10 λεπτά, αφού μου άφησε άλλο κινητό της για να την παίρνω.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 21082
εγω δεν προλαβα εποχες με εφημεριδες..κατευθειαν ιντερνετ και εκανες την δουλιτσα σου
Φήμη: 32899
(08-04-2024, 04:10 PM)hijodedios Έγραψε: Αβιαστα & αβασάνιστα έρχομαι στο χωρο σου Λάουρα 20 χρονων με απόλυτη εχεμυθεια. Παίρνω τηλέφωνο το μπουμπουκι και έρχεται ένα κιούπι. Πάνω απο 40 με χιλιομετρα καμποσα, σωμα μετριο με βυζι κρεμασμενο. Προσωπο ευτυχως συμπαθητικό. -Τι κάνεις μωρό μου -Όχι και πολύ καλά. Θα σε χαλαρώσω εγώ μωρό μου με μασαζάκι. Μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα λεω δεν βαριεσαι ας τη γαμησω που να βρισκω τωρα άλλη. Μασαζακι ο θεος να το κανει. Πλακώνεται στην πίπα η θεια Λαουρα αλλα με την καπότα αντε να κανεις χαιρι. Με κουρασες μου λεει, της λεω φορα πάλι το σουτιέν γιατί καβλώνω περισσότερο, αν βγάλεις και το προφυλακτικό σε 5 λεπτά θα έχεις φύγει. Κοκοράκι στα 23 δεν ήθελα και πολύ, ακολουθησε τις οδηγιες και εφυγε σε 10 λεπτά, αφού μου άφησε άλλο κινητό της για να την παίρνω.
σε εφημεριδα εχω πετυχει τα καλυτερα
και τα χειροτερα
τοτε οντως πιπα με καποτα
εχεις δικιο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(08-04-2024, 09:05 PM)geroksouras Έγραψε: σε εφημεριδα εχω πετυχει τα καλυτερα
και τα χειροτερα
τοτε οντως πιπα με καποτα
εχεις δικιο
Μου έχει έρθει μια φορά τσιγγανα με αγροτικό φορτωμένο πίσω με παλιατζούρες. Αλογομούρα αλλά ένα κορμί μπιμπελό.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.