Φήμη: 32916
(13-05-2023, 11:40 AM)The Ark Έγραψε: Μα δεν θα το κάνει για την ίδια κοπέλα
μαλλον δεν κατάλαβες το νόημα του ποστ μου (ούτε και ο αντμίν)
για κανε το εξπλεϊν
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(13-05-2023, 11:58 AM)The Ark Έγραψε: Πες ότι θέλει κάποιος να προμοτάρει συγκεκριμένες κοπέλες και ταυτόχρονα να θάψει κάποιες άλλες , δεν μπορεί από έναν λογαριασμό άλλες φορές να το παίζει καλόβολος πελάτης και αγαπούλης που περνά καλά και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία σε κάποια αρνητικά που έχει η κοπέλα βάζοντας υψηλές βαθμολογίες και ταυτόχρονα από τον ίδιο λογαριασμό να το παίζει αυστηρός και αδέκαστος που θα υπερτονίσει τα όποια αρνητικά σε κάποιες άλλες κοπέλες ώστε να δικαιολογήσει τις χαμηλές βαθμολογίες. Αναγκαστικά θα διαχωρίσει αυτούς του ρόλους σε 2 διαφορετικούς λογαριασμούς
το επιασα τι εννοεις να μπουσταρει με το ενα προφιλ γιολαντα να θαβει σοφια πχ
οκ μου ακουγετε πολυ χαζο ομως να μπεις στην διαδικασια να κανεις κλωνους για αυτο τον λογο ομως
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(13-05-2023, 12:05 PM)The Ark Έγραψε: το έφτιαξα λίγο
όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα τίποτα να μην σου φαίνετε παράξενο
ποσοι να ειναι αυτοι;
εγω ειχα εντοπισει καποιους νομιζω δηλαδη
αλλα τους καταλαβαινεις απο τον τροπο που γραφουν νομιζω
ιδιες εκφρασεις
ιδια ορθογραφικα λαθη