Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 23 δημοσιεύσεις!
(06-10-2025, 08:23 PM)Mikrotsoutsounos Έγραψε: Περίμενε να συνδεθεί ο σνιπερ, θα σου κάνει πρώτα μια ανάκριση ως προς τα γούστα σου και αφού συσκευφθει με τον εαυτό του, θα καταλήξει σε πρόταση..
Τελικά σε παπαρόγιαννε τι διαφορετικό γίνεται; Κάνουν 10 ερωτήσεις (πρώτη φορά γενικώς ή ειδικώς, τι γούστα, τι εμφάνιση), αντί για μία που θα τα περιλάμβανε όλα;
Σε γράφω λοιπόν και δεν ξανά ρωτάω τίποτα· τόσοι ξέρουν (περισσότερα).
(07-10-2025, 02:09 AM)Sniper Έγραψε: Τελικά σε παπαρόγιαννε τι διαφορετικό γίνεται; Κάνουν 10 ερωτήσεις (πρώτη φορά γενικώς ή ειδικώς, τι γούστα, τι εμφάνιση), αντί για μία που θα τα περιλάμβανε όλα;
Σε γράφω λοιπόν και δεν ξανά ρωτάω τίποτα· τόσοι ξέρουν (περισσότερα).
(06-10-2025, 10:53 PM)newblood Έγραψε: Αυτό που αναζητώ είναι μια κοπέλα μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος, ξανθιά που να μου δώσει να καταλάβω τι εστί βερίκοκο!!! Το budget μου κινείται γύρω στα 600 με 700 €. Σκέφτομαι να πάρω δύο κοπέλες μια την μια μέρα και μια την άλλη με δίωρο στην καθεμιά και αν προκύψει και κάποιο extra.
το ποσό που θες να δώσεις είναι αρκετό
σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσες θα έλεγα την Άλκηστη απο το call girl athens. αλλά αυτή η κοπέλα είναι πιο πολύ σε κλίμα φιλενάδας
τώρα για παρτούζα θες την πρώτη μέρα;
(06-10-2025, 10:53 PM)newblood Έγραψε: Αυτό που αναζητώ είναι μια κοπέλα μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος, ξανθιά που να μου δώσει να καταλάβω τι εστί βερίκοκο!!! Το budget μου κινείται γύρω στα 600 με 700 €. Σκέφτομαι να πάρω δύο κοπέλες μια την μια μέρα και μια την άλλη με δίωρο στην καθεμιά και αν προκύψει και κάποιο extra.
Παρτην ίδια και της δυο μέρες λέω εγώ αν σαρεσει την πρώτη πάντα
Eγώ θα σου έλεγα να πάς με ανεξάρτητη κοπέλα. Αν είσαι τυχερός και βρείς Ιωαννα 34(δεν είναι ξανθια) η τήν Μαλβίνα θα ξεχάσεις το όνομα σου η την Αντριαννα αλλα προσοχή η κοπέλα αυτη θέλει...sex sex sex sex sex sex....
(08-10-2025, 06:13 AM)kokoun Έγραψε: Eγώ θα σου έλεγα να πάς με ανεξάρτητη κοπέλα. Αν είσαι τυχερός και βρείς Ιωαννα 34(δεν είναι ξανθια) η τήν Μαλβίνα θα ξεχάσεις το όνομα σου η την Αντριαννα αλλα προσοχή η κοπέλα αυτη θέλει...sex sex sex sex sex sex....
Καλημέρα, μήπως έχεις τα τηλέφωνα των κοριτσιών που αναφέρεις για να δοκιμάσω την τύχη μου; Λο
Πες στα κορίτσια το μπάτζετ και θα χαρούν να στο πάρουν