Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 45 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 386,125

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Προσφορά από το CGA

(02-06-2025, 11:36 AM)nothorny Έγραψε: Δεν νομίζω να υπάρχουν ζόρια στο γαμησι .. δεν νομίζω να έχουν αναδουλειά τα γραφεία..

Επειδή είμαι πολύ μέσα στην αγορά, ένα θα σου πω… μόλις δεις τα γαμω-νοίκια να ισορροπούν και να αρχίσουν κάποιοι να βάζουν νερό στο κρασί τους, περίμενε επέκταση και σε άλλους τομείς…
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 11:57 AM)Sniper Έγραψε: Επειδή είμαι πολύ μέσα στην αγορά, ένα θα σου πω… μόλις δεις τα γαμω-νοίκια να ισορροπούν και να αρχίσουν κάποιοι να βάζουν νερό στο κρασί τους, περίμενε επέκταση και σε άλλους τομείς…

Κατσε γιατί με μπέρδεψες..  αν ισορροπήσουν τα νοικια, λογικά θα ειμαστε πιο άνετα, άρα θα γαμαμε περισσότερο? Αυτό εννοείς? Το "ισορροπουν" δεν κτλβ.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 12:42 PM)nothorny Έγραψε: Κατσε γιατί με μπέρδεψες..  αν ισορροπήσουν τα νοικια, λογικά θα ειμαστε πιο άνετα, άρα θα γαμαμε περισσότερο? Αυτό εννοείς? Το "ισορροπουν" δεν κτλβ.

Εγώ καταλαβαίνω όταν πέσουν επιτέλους οι τιμές των ενοικίων σε λογικά επίπεδα αφού τώρα είναι σε τρελά επίπεδα θα ακολουθήσουν και άλλοι τομείς της αγοράς.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 01:37 PM)Mourgas Έγραψε: Εγώ καταλαβαίνω όταν πέσουν επιτέλους οι τιμές των ενοικίων σε λογικά επίπεδα αφού τώρα είναι σε τρελά επίπεδα θα ακολουθήσουν και άλλοι τομείς της αγοράς.

Μακάρι αδερφέ, μακάρι!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 01:37 PM)Mourgas Έγραψε: Εγώ καταλαβαίνω όταν πέσουν επιτέλους οι τιμές των ενοικίων σε λογικά επίπεδα αφού τώρα είναι σε τρελά επίπεδα θα ακολουθήσουν και άλλοι τομείς της αγοράς.

Σχεδόν…. Δείτε τα ενοίκια ως καθρέφτη μιας οικονομίας που στηρίζεται στην οικοδομή, γιατί δεν παράγει τίποτα.
Ήδη λοιπόν σε κάποιες -λιγότερο δημοφιλείς- περιοχές έχει αρχίσει η κατιούσα και ακόμα δε φαίνεται τόσο, γιατί δεν έχουν καταλάβει πόσο πρέπει να κατέβουν…

Υ.Γ. Εξαιρούνται εκείνοι για τους οποίους τα ενοίκια αποτελούν έξτρα που πάει σε βίζιτες Tongue
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 02:24 PM)Sniper Έγραψε: Σχεδόν…. Δείτε τα ενοίκια ως καθρέφτη μιας οικονομίας που στηρίζεται στην οικοδομή, γιατί δεν παράγει τίποτα.
Ήδη λοιπόν σε κάποιες -λιγότερο δημοφιλείς- περιοχές έχει αρχίσει η κατιούσα και ακόμα δε φαίνεται τόσο, γιατί δεν έχουν καταλάβει πόσο πρέπει να κατέβουν…

Υ.Γ. Εξαιρούνται εκείνοι για τους οποίους τα ενοίκια αποτελούν έξτρα που πάει σε βίζιτες Tongue

Ανηψιε κάπως λάθος τα λες.. ποια κατιούσα? Δες παρακάτω.. 

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 03:17 PM)nothorny Έγραψε: Ανηψιε κάπως λάθος τα λες.. ποια κατιούσα? Δες παρακάτω.. 

αρχικά «σε λιγότερο δημοφιλείς περιοχές» έγραψα. Επίσης, trust me για λόγους που -μη έχοντας γνωριστεί δια ζώσης- δεν μπορώ να αναλύσω εδώ.

Κράτα ότι αυτή η διαδικασία θα πάρει 2-3 χρόνια. Για τη σταθεροποίηση παλεύουμε τώρα…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 04:39 PM)Sniper Έγραψε: αρχικά «σε λιγότερο δημοφιλείς περιοχές» έγραψα. Επίσης, trust me για λόγους που -μη έχοντας γνωριστεί δια ζώσης- δεν μπορώ να αναλύσω εδώ.

Κράτα ότι αυτή η διαδικασία θα πάρει 2-3 χρόνια. Για τη σταθεροποίηση παλεύουμε τώρα…

Σε κανα χωριό στην Αιτωλοακαρνανια εννοεις?? 

Tongue
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-06-2025, 04:54 PM)nothorny Έγραψε: Σε κανα χωριό στην Αιτωλοακαρνανια εννοεις?? 

Tongue

Γιατιιιιί; Δε γαμάν οι βλάχοι; (όπως λάχει; )
haxa
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Δεν θα μάθουμε κάτι! χαχα