Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 99 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: Redvil

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 386,192

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Προσφορά από το CGA

Τι παίχτηκε; τι έχασα πάλι;
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-04-2025, 12:35 AM)geroksouras Έγραψε: κατσε ρε Γιωργο ιδιωτικη επιχειρηση ειναι το φορουμ
σαν εβα μεγαλο καφενειο ενα πραγμα
που ακουστηκε καποιος που μπαναριστηκε να κανει λογαριασμο να πει την αποψη του;
αρα τι νοημα εχει η τιμωρια του μπαν αν μπαινει και γραφει με αλλο λογαριασμο;

συμφωνώ...ιδιωτική επιχείρηση ειναι , που δίνει βήμα στον καθένα να γραφει ότι θελει..μεσα σε ενα πλαισιο παντα. Επειδή υπονόησε ο arpagas οτι ο ενας λογος που σταμάτησε η προσφορά του cga ειναι ο pvim π μπανταρίστηκε , κατά την γνωμη μου πάντα , ειπε οτι όταν κάποιος πέφτει σε ενα παράπτωμα ισως ειναι πιο σωστο να του λεει δημόσια η διαχείριση σε τι παράπτωμα υπέπεσε , να απαντάει το μελος και αμα δεν καλύπτει η απάντηση την διαχείριση να μπαναρετε. Ετσι θα βλέπουν και οι υπόλοιποι τι εχει συμβεί..τωρα σταμάτησε η προσφορά του cga και κανεις δεν ξερει τον λογο , αλλοι ρωτάνε τι εγινε χωρίς απάντηση του γραφείου , και αλλοι κάνουν υποθέσεις για το ποιος ειναι ο υπαίτιος, οπως για τον pvim που μπανιαρίστηκε ενα μηνα πριν. Και επειδη τον εχω γνωρίσει και προσωπικά και εχει φερει και ατομα στο φορουμ δεν τον εχω να εκανε κατι χοντρο ωστε να φαει μπαν.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-04-2025, 12:41 AM)arpagas Έγραψε:

νομιζω οτι ολοι μπορούμε να δουμε κ τις ip μαζι με την ημερομηνια εγγραφής
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-04-2025, 08:25 PM)giorgos2226 Έγραψε: συμφωνώ...ιδιωτική επιχείρηση ειναι , που δίνει βήμα στον καθένα να γραφει ότι θελει..μεσα σε ενα πλαισιο παντα. Επειδή υπονόησε ο arpagas οτι ο ενας λογος που σταμάτησε η προσφορά του cga ειναι ο pvim π μπανταρίστηκε , κατά την γνωμη μου πάντα , ειπε οτι όταν κάποιος πέφτει σε ενα παράπτωμα ισως ειναι πιο σωστο να του λεει δημόσια η διαχείριση σε τι παράπτωμα υπέπεσε , να απαντάει το μελος και αμα δεν καλύπτει η απάντηση την διαχείριση να μπαναρετε. Ετσι θα βλέπουν και οι υπόλοιποι τι εχει συμβεί..τωρα σταμάτησε η προσφορά του cga και κανεις δεν ξερει τον λογο , αλλοι ρωτάνε τι εγινε χωρίς απάντηση του γραφείου , και αλλοι κάνουν υποθέσεις για το ποιος ειναι ο υπαίτιος, οπως για τον pvim που μπανιαρίστηκε ενα μηνα πριν. Και επειδη τον εχω γνωρίσει και προσωπικά και εχει φερει και ατομα στο φορουμ δεν τον εχω να εκανε κατι χοντρο ωστε να φαει μπαν.

φανταζομαι πριν μπαναρει καποιον το σαιτ του κανει συστασεις πριν κ αν δεν συμμορφωθει κ επαναλαβει το παραπτωμα τοτε τον διαγραφει κ με τον @P.vim υπηρχαν αρκετες προστριβες πριν διαγραφει οριστικα.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-04-2025, 09:50 PM)TOMCRUISE Έγραψε: φανταζομαι πριν μπαναρει καποιον το σαιτ του κανει συστασεις πριν κ αν δεν συμμορφωθει κ επαναλαβει το παραπτωμα τοτε τον διαγραφει κ με τον @P.vim υπηρχαν αρκετες προστριβες πριν διαγραφει οριστικα.

απο τοτε δεν ξανα αναφερθηκε σε κατι για να δημιουργηθουν παλι προστριβες....γιατι μπαταρίστηκε ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Κρίμα που δεν μαθαίνουμε τον λόγο, αν μη τι άλλο για να ξέρουμε μελλοντικά τι να αποφύγουμε…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-05-2025, 03:55 PM)Sniper Έγραψε: Κρίμα που δεν μαθαίνουμε τον λόγο, αν μη τι άλλο για να ξέρουμε μελλοντικά τι να αποφύγουμε…

Αν ήθελαν να το αναφέρουν, θα το ανέφεραν πιστεύω.ισως δεν θέλουν να φωτογραφισουν κάποιο μέλος, δεν ξέρω.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-04-2025, 09:59 PM)giorgos2226 Έγραψε: απο τοτε δεν ξανα αναφερθηκε σε κατι για να δημιουργηθουν παλι προστριβες....γιατι μπαταρίστηκε ?

κοιτα για τον συγκεκριμενο απο οσα υπαρχουν δημοσια καταγεγραμμενα εδω σε διαφορα θεματα
1. ειχε διπλο λογαριασμο
2. εκοψε το gde τα incall παρατριχα να κοψουν εξαιτιας του και γενικα της κληρωσεις
3. δεν εβαζε κριτικες για κοπελες παροτι χρησιμοποιουσε κατα καιρους προσφορες απο το φορουμ ενω το εκανε σε αλλο φορουμ
4.εβγαζε αδιαφανη της κληρωσεις και τσιτωνε αρκετους χρηστες
τωρα κατι παραπανω δεν ξερω
κι εγω εχω φερει εδω μελη ε και; θα πρεπει να μου κανει τσιμπουκια ο αντμιν; και με εχουν αποκλεισει απο κληρωσεις κι με εχει μιουταρει για 3 μερες και πανυγηρισε ο προς επισκευη 27 με τον @gpd tooth
δεν γυρισα να φτιαξω αλλο λογαριασμο
Σε αλλα φορουμ σε μπαναρουν και αυτο ηταν εδω παραεχει δημοκρατια
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Σημερα ειμαστε και αυριο δεν ειμαστε.

Το φορουμ ανηκει στους ιδιοκτητες του και το Αιγαιο στα ψαρια του.

Εγω απο το γραφειο θα ηθελα να μας πουν τι ακριβως παικτηκε και απο ποιον.

Προφανως δεν θα μαθουμε αν και επηρεαζομαστε

Κατι σαν τον προυπολογισμο του κρατους.

Τεσπα.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(05-05-2025, 07:16 PM)geroksouras Έγραψε: κοιτα για τον συγκεκριμενο απο οσα υπαρχουν δημοσια καταγεγραμμενα εδω σε διαφορα θεματα
1. ειχε διπλο λογαριασμο
2. εκοψε το gde τα incall παρατριχα να κοψουν εξαιτιας του και γενικα της κληρωσεις
3. δεν εβαζε κριτικες για κοπελες παροτι χρησιμοποιουσε κατα καιρους προσφορες απο το φορουμ ενω το εκανε σε αλλο φορουμ
4.εβγαζε αδιαφανη της κληρωσεις και τσιτωνε αρκετους χρηστες
τωρα κατι παραπανω δεν ξερω
κι εγω εχω φερει εδω μελη ε και; θα πρεπει να μου κανει τσιμπουκια ο αντμιν; και με εχουν αποκλεισει απο κληρωσεις κι με εχει μιουταρει για 3 μερες και πανυγηρισε ο προς επισκευη 27 με τον @gpd tooth
δεν γυρισα να φτιαξω αλλο λογαριασμο
Σε αλλα φορουμ σε μπαναρουν και αυτο ηταν εδω παραεχει δημοκρατια
Πάλι κλαις ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση