|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,690
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Priamos Cinema (Μεταμόρφωση)
|
Φήμη: 59102
Έφαγα άκυρο από γραφείο πριν κανένα μήνα για ραντεβού στο συγκεκριμένο και μου αντιπρότειναν άλλα στα ΒΠ που δεν πάω ούτε αν είμαι άχυστος 6 μήνες. Όταν ρώτησα 15 μέρες μετά αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα μου έδωσαν καταφατική απάντηση.
Στην πρώτη περίπτωση που είχα τη δυνατότητα το έκλεισα σε ξενοδοχείο του κέντρου, στη δεύτερη όμως πήρα από άλλο γραφείο που όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάποιο θέμα.
Επειδή δεν γνωρίζω, ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συνέβη αυτό;
Φήμη: 8593
Φήμη: 4408
(13-01-2026, 02:07 PM)Sniper Έγραψε: Έφαγα άκυρο από γραφείο πριν κανένα μήνα για ραντεβού στο συγκεκριμένο και μου αντιπρότειναν άλλα στα ΒΠ που δεν πάω ούτε αν είμαι άχυστος 6 μήνες. Όταν ρώτησα 15 μέρες μετά αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα μου έδωσαν καταφατική απάντηση.
Στην πρώτη περίπτωση που είχα τη δυνατότητα το έκλεισα σε ξενοδοχείο του κέντρου, στη δεύτερη όμως πήρα από άλλο γραφείο που όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάποιο θέμα.
Περίεργο που ακούγεται. Για να σου αντιπρότειναν άλλα ξενοδοχεία στα ΒΠ τότε δεν έχει να κάνει με την περιοχή.
Ίσως να έτυχε κάποιο περιστάτικό με κοπέλα του γραφείου και το αποφεύγουν; Τι να πω
Είναι ένα από τα 3 μεγάλα γραφεία; Δεν χρειάζεται να κατονομάσεις συγκεκριμένα.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
13-01-2026, 07:56 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 08:01 PM από Sniper.)
(13-01-2026, 07:50 PM)nesjacobs' Έγραψε: Περίεργο που ακούγεται. Για να σου αντιπρότειναν άλλα ξενοδοχεία στα ΒΠ τότε δεν έχει να κάνει με την περιοχή.
Ίσως να έτυχε κάποιο περιστάτικό με κοπέλα του γραφείου και το αποφεύγουν; Τι να πω
Είναι ένα από τα 3 μεγάλα γραφεία; Δεν χρειάζεται να κατονομάσεις συγκεκριμένα.
Ναι.
Σίγουρα κάτι συνέβη. Αλλά α) δε λένε το γιατί (καλά κάνουν λέω) και β) 15-20 μέρες μετά εξακολουθούσε να υπάρχει πρόβλημα;
Και τωρα που το θυμήθηκα, πήρα και από άλλο γραφείο τρίτη φορά (ενδιάμεσα), λόγω αυτού του προβλήματος:
Κοίταξα μόλις ημερομηνίες και είναι από τέλος Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου. Η τρίτη φορά (που είχα αναφέρει ως δεύτερη) έγινε με την έναρξη του νέου έτους, αλλά για να μη μπω καν σε συζήτηση, κανόνισα κατευθείαν με άλλο γραφείο.
Φήμη: 21083
(13-01-2026, 02:07 PM)Sniper Έγραψε: Έφαγα άκυρο από γραφείο πριν κανένα μήνα για ραντεβού στο συγκεκριμένο και μου αντιπρότειναν άλλα στα ΒΠ που δεν πάω ούτε αν είμαι άχυστος 6 μήνες. Όταν ρώτησα 15 μέρες μετά αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα μου έδωσαν καταφατική απάντηση.
Το θέμα το είχε το γραφείο δλδ με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο?
(13-01-2026, 07:56 PM)Sniper Έγραψε: Ναι.
Σίγουρα κάτι συνέβη. Αλλά α) δε λένε το γιατί (καλά κάνουν λέω) και β) 15-20 μέρες μετά εξακολουθούσε να υπάρχει πρόβλημα;
Και τωρα που το θυμήθηκα, πήρα και από άλλο γραφείο τρίτη φορά (ενδιάμεσα), λόγω αυτού του προβλήματος:
Κοίταξα μόλις ημερομηνίες και είναι από τέλος Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου. Η τρίτη φορά (που είχα αναφέρει ως δεύτερη) έγινε με την έναρξη του νέου έτους, αλλά για να μη μπω καν σε συζήτηση, κανόνισα κατευθείαν με άλλο γραφείο.
Τι να πω. Έχουν προηγούμενα με τις ρεσεψιονιστ/υπεύθυνους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου της αλυσίδας;
Μήπως ξέρει κανένας άλλος κάτι;
(13-01-2026, 08:52 PM)giorgos2226 Έγραψε: Το θέμα το είχε το γραφείο δλδ με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο?
Σύμφωνα με τα γραφόμενα του ναι
13-01-2026, 10:46 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-01-2026, 10:51 PM από Sniper.)
(13-01-2026, 08:55 PM)nesjacobs' Έγραψε: Τι να πω. Έχουν προηγούμενα με τις ρεσεψιονιστ/υπεύθυνους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου της αλυσίδας;
(13-01-2026, 08:57 PM)nesjacobs' Έγραψε: Σύμφωνα με τα γραφόμενα του ναι
Από τέλη Νοεμβρίου ξαναλέω. Απο τον Ιούνιο που είχα ξεκινήσει να πηγαίνω εκεί για να μην τρέχω κέντρο, έκανα αρκετά ραντεβού σ’ αυτό με κορίτσια από το συγκεκριμένο γραφείο (μέχρι 10-15/11 τελευταίο ραντεβού)
(13-01-2026, 08:23 PM)Sniper' Έγραψε: Και ξαναλέω τους γράφω στα παπάρια μου! Τον Δεκέμβριο που μου το έκανε το γραφείο που το έχει σύστημα (και τους έχω στη μπούκα και για άλλους λόγους), μου είχαν επικαλεστεί ρεπό το πρωί της μέρας του ραντεβού (κλεισμένο από Κυριακή για Τρίτη). Μετά από 2 μέρες που ρωτούσα (και δεν ενέδιδα στις αντιπροτάσεις τους) μου απάντησαν ένα «σήμερα μπορεί την ώρα που θέλετε», χωρίς να ασχοληθούν καν να μου απαντήσουν και για μια δεύτερη που είχα ρωτήσει.
Στη δε συνάντησή -που άργησε ποοολύ χωρίς ενημέρωση- μου τα έσπασαν από κάθε άποψη.
Ευτυχώς με αποζημίωσε το κορίτσι, αλλά τα νεύρα που είχα σίγουρα έκοψαν μέρος της ικανοποίησης.
(13-01-2026, 08:40 PM)nesjacobs' Έγραψε: Είναι το συγκεκριμένο δεν δέχτηκε ραντεβού στο Πριαμος Μεταμόρφωση που έγραψες σε άλλο νήμα;
Το συγκεκριμένο ήταν το δεύτερο ραντεβού/εναλλακτική λόγω της αδυναμίας του πρώτου γραφείου στο ξενοδοχείο αυτό. Το «σπάσιμο νεύρων» αναφέρεται στο γεγονός ότι μου έγραψαν (βάζω τα λόγια τους) «Την ώρα που θα μας στείλετε το δωμάτιο θα ξεκινήσει το κορίτσι» (!), οπότε έστειλα μήνυμα από τη reception μισή ώρα πριν. Δεν τους αρκούσε και ζήτησαν «την καρτούλα» δηλαδή φωτό της κάρτας /κλειδιού του δωματίου (!), μήνυμα το οποίο είδα αφού βγήκα από το ντους (10´ πριν το ραντεβού), οπότε με αυτά και μ’ αυτά έφαγα 40´ στήσιμο, χωρίς κάποια ενημέρωση ξαναλέω.
Δηλαδή στην ερώτησή μου 25´ μετά από την ώρα συνάντησης «Να ρωτήσω… έχει βρει τόσο πολλή κίνηση;» η απάντηση ήταν «Μάλιστα έρχεται από κεντρο», χωρίς κάτι παραπάνω.
Σαν να μου έκαναν καψόνια δηλαδή που επέμεινα και έκλεισα τη συγκεκριμένη…
Θα το ακύρωνα, απλά είχα ψηθεί γιατί επέμενε φίλος που εμπιστεύομαι και αυτή τους η απροθυμία με έκανε να μην κάνω πίσω με τίποτα…
Και για να το κλείσω «οι άλλοι λόγοι» που έγραψα» είναι ότι σε 2 μόνο φορές που έχω κλείσει μαζί τους, ώστε να τεστάρω τα νερά και αν όλα πάνε καλά να αρχίσω να παίρνω λίγο πιο τακτικά και απο εκεί, δεν πήγαν καλά (και καλά μη διαθεσιμότητα, και στις 2 ακύρωση αυτής που τελικά είχα κλείσει+ σχετική κακοτροπιά). Επιπλεον, σε άλλες 2 που είχα σταμπάρει, δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν διαθεσιμότητα, έχοντας δώσει από την πλευρά μου -ειδικά τη μία φορά- μεγάλο εύρος ημερών και ωρών.
Σόρρυ αν σε κούρασα, αλλά το θυμήθηκα και συγχύστηκα.
Υ.Γ. Ακόμα και το γραφείο με το ff που πρωτοκέρδισα όταν είχα γραφτεί -χωρίς να έχω άλλες παρτίδες μαζί τους- καλύτερα είχε συμπεριφερθεί, για την ακρίβεια άψογα.
Υ.Γ2 στο θέμα μας… στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όταν προέκυψε το «πρόβλημα» έχω πάρει από 2 γραφεία και μία ανεξάρτητη
(13-01-2026, 10:46 PM)Sniper Έγραψε: Από τέλη Νοεμβρίου ξαναλέω. Απο τον Ιούνιο που είχα ξεκινήσει να πηγαίνω εκεί για να μην τρέχω κέντρο, έκανα αρκετά ραντεβού σ’ αυτό με κορίτσια από το συγκεκριμένο γραφείο (μέχρι 10-15/11 τελευταίο ραντεβού)
Το συγκεκριμένο ήταν το δεύτερο ραντεβού/εναλλακτική λόγω της αδυναμίας του πρώτου γραφείου στο ξενοδοχείο αυτό. Το «σπάσιμο νεύρων» αναφέρεται στο γεγονός ότι μου έγραψαν (βάζω τα λόγια τους) «Την ώρα που θα μας στείλετε το δωμάτιο θα ξεκινήσει το κορίτσι» (!), οπότε έστειλα μήνυμα από τη reception μισή ώρα πριν. Δεν τους αρκούσε και ζήτησαν «την καρτούλα» δηλαδή φωτό της κάρτας /κλειδιού του δωματίου (!), μήνυμα το οποίο είδα αφού βγήκα από το ντους (10´ πριν το ραντεβού), οπότε με αυτά και μ’ αυτά έφαγα 40´ στήσιμο, χωρίς κάποια ενημέρωση ξαναλέω.
Δηλαδή στην ερώτησή μου 25´ μετά από την ώρα συνάντησης «Να ρωτήσω… έχει βρει τόσο πολλή κίνηση;» η απάντηση ήταν «Μάλιστα έρχεται από κεντρο», χωρίς κάτι παραπάνω.
Θα το ακύρωνα, απλά είχα ψηθεί γιατί επέμενε φίλος που εμπιστεύομαι και αυτή τους η απροθυμία με έκανε να μην κάνω πίσω με τίποτα…
Και για να το κλείσω «οι άλλοι λόγοι» που έγραψα» είναι ότι σε 2 μόνο φορές που έχω κλείσει μαζί τους, ώστε να τεστάρω τα νερά και αν όλα πάνε καλά να αρχίσω να παίρνω λίγο πιο τακτικά και απο εκεί, δεν πήγαν καλά (και καλά μη διαθεσιμότητα, και στις 2 ακύρωση αυτής που τελικά είχα κλείσει+ σχετική κακοτροπιά). Επιπλεον, σε άλλες 2 που είχα σταμπάρει, δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν διαθεσιμότητα, έχοντας δώσει από την πλευρά μου -ειδικά τη μία φορά- μεγάλο εύρος ημερών και ωρών.
Υ.Γ. Ακόμα και το γραφείο με το ff που πρωτοκέρδισα όταν είχα γραφτεί -χωρίς να έχω άλλες παρτίδες μαζί τους- καλύτερα είχε συμπεριφερθεί, για την ακρίβεια άψογα.
Υ.Γ2 στο θέμα μας… στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όταν προέκυψε το «πρόβλημα» έχω πάρει από 2 γραφεία και μία ανεξάρτητη
Νομίζω κατάλαβα σε ποιο γραφείο αναφέρεσαι και στην περίπτωση με τα "καψόνια" και για αυτήν του ξενοδοχείου. Τουλάχιστον ελπίζω να πέρασες καλά παρά τα όποια εμπόδια.
Τώρα ας μας πουν κι άλλα μέλη αν τους έχει τύχει κάτι παρόμοιο με το εν λόγω ξενοδοχείο.
Φήμη: 21083
(13-01-2026, 10:46 PM)Sniper Έγραψε: Από τέλη Νοεμβρίου ξαναλέω. Απο τον Ιούνιο που είχα ξεκινήσει να πηγαίνω εκεί για να μην τρέχω κέντρο, έκανα αρκετά ραντεβού σ’ αυτό με κορίτσια από το συγκεκριμένο γραφείο (μέχρι 10-15/11 τελευταίο ραντεβού)
απαραδεκτο το γραφειο
|
|
|