Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
Τον Αμοριμ (προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβώνας) τον κοιτούν πολλοί στην Πρέμιερ εδώ και πολύ καιρό.
- Εδώ και 2 χρόνια τον παρακολουθεί η Σίτι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Πεπ.
- Το καλοκαίρι τον κοίταζε η Λίβερπουλ σαν πιθανό αντικαταστάτη για τον Κλοπ.
- Η Γουεστ Χαμ τον ήθελε για τη θέση του Μόις αλλά δεν φτάναν τα κουκιά και πήρε Λοπετέγκι.
- Τώρα τον θέλει η Μαν Γιουνάιτεντ για να τον καταστρέψει κι αυτόν.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(29-10-2024, 03:01 PM)Goros Έγραψε: Πήρε τη χρυσή μπάλα ο άσσος των πρωταθλητών.
Πως συγκρίνουν ανόμοιες θέσεις και τακτικές είναι κάτι που με ξεπερνάει. Επιπλέον παίζουν άλλοι 10 στην ίδια ομάδα που διακρίνεται ο ένας. Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο ηλίθιο διαγωνισμό μετά από τα καλιστεία σκύλων.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Ο Ρούμπεν Αμορίμ θα είναι ο διάδοχος του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε πως οι Άγγλοι πληρώνουν τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ
Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως βρίσκεται στο Μάντσεστερ ο Ρούμπεν Αμορίμ καθώς οι εξελίξουν τρέχουν τις τελευταίες ώρες και η πιο πρόσφατη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει πως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία!
Ως όφειλε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενημέρωσε επίσημα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον σύλλογο για να εκφράσει (επίσημα) το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο προπονητή αλλά και για την απόφασή της να καταβάλει το ποσό της ρήτρας των 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει ως διάδοχο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της.
Ο Πορτογάλος αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές της γενιάς του κι έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, δύο κυπέλλων και ενός Super Cup με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2020 ενώ έχει και ένα Κύπελλο με την Μπράγκα από την οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα (πρώτα στη Β’ ομάδα και στη συνέχεια στην 1η με ένα μικρό πέρασμα και από την Κάζα Πία).
και σε αυτή γινόταν επίσης γνωστό πως ο 39χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα έχει βρει μαζί της στους όρους του συμβολαίου.
Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αναμένεται τις επόμενες μέρες – αν όχι ώρες – ο Αμορίμ να μπει στο αεροπλάνο για Μάντσεστερ ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί με στόχο να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο παιχνίδι με την Τσέλσι.