Αν θα μετανάστευα θα πήγενα στο Μαιάμι στην Φλώριντα, ένας παιδικός μου φίλος μου έκανε πρόσκληση να πάω για να μεγαλώσουμε την δουλειά του που ήδη δεν τα προλαβαίνει...
Ξέρω ότι έχει βγάλει τρελά δολάρια, τα τελευταία 4 χρόνια που ξαναβρεθήκαμε έβγαλε 1.000.000 καθαρά φορολογιμένα. Το πρόβλημα είναι η γλώσσα και το ωράριο που ξεπερνά πολλές φορές το 12ωρο .. Έχει καντίνα σε ένα τουριστικό θέρετρο και θέλει να βγάλει και άλλη μια σε άλλο σημείο που είναι ανεκμετάλευτο και μαζεύει πολύ κόσμο ...
Αν θα έφεβγα από την Ελλάδα εκεί θα πήγενα... ΑΝ ήμουν και 20 χρόνια νεότερος.
Έτσι φίλε μου, πριν λίγο τα ίδια έλεγα , μετά τα 50 για ποιό μέλλον να εργαστείς και να ξενητευτής;
Άσε που πάνω στο άγχος της δουλειάς μπορεί να σε βρεί και κανένα ένφραγμα και να λένε οι κληρονόμοι : κρίμα τον άνθρωπο, νέος έφυγε, κ.τ.λπ.
Την πάτησες αδερφέ, λυπάμαι πραγματικά ... Ευχαριστώ για την συμβουλή εγώ την χρειαζόμουν και θα την ακολουθήσω.
Ξέρω ότι έχει βγάλει τρελά δολάρια, τα τελευταία 4 χρόνια που ξαναβρεθήκαμε έβγαλε 1.000.000 καθαρά φορολογιμένα. Το πρόβλημα είναι η γλώσσα και το ωράριο που ξεπερνά πολλές φορές το 12ωρο .. Έχει καντίνα σε ένα τουριστικό θέρετρο και θέλει να βγάλει και άλλη μια σε άλλο σημείο που είναι ανεκμετάλευτο και μαζεύει πολύ κόσμο ...
Αν θα έφεβγα από την Ελλάδα εκεί θα πήγενα... ΑΝ ήμουν και 20 χρόνια νεότερος.
(15-07-2019, 09:55 PM)Oikonomoy Έγραψε: Η μετανάστευση δεν είναι για όλους ... Αν περάσεις τα 50 τα σύνορα τα περνάς μόνο για τουρισμό !... (άποψή μου)
Έτσι φίλε μου, πριν λίγο τα ίδια έλεγα , μετά τα 50 για ποιό μέλλον να εργαστείς και να ξενητευτής;
Άσε που πάνω στο άγχος της δουλειάς μπορεί να σε βρεί και κανένα ένφραγμα και να λένε οι κληρονόμοι : κρίμα τον άνθρωπο, νέος έφυγε, κ.τ.λπ.
(15-07-2019, 11:16 PM)Si klar Έγραψε: Πήγα στο εξωτερικό για δουλειά, δούλευα 12-18ωρα , αρώστησα και γύρισα για να ξοδέψω αυτά που μάζεψα μπάς και βρω την υγεία μου που την σπατάλησα δουλεύωντας και μαζεύωντας !!!!.
Πόσο μαλακία είναι το ΌΛΟ το σκηνικό, : δούλεψα , μάζεψα χρήμα αλλά δεν προλαβαίνω να το χαρώ και να κάνω αυτά που ονειρευώμουν.
Αν μπορούσα να πω κάτι είναι : Μην μετατρέπετε την εργασία σε δουλεία για χάρη των χρημάτων γιατί η κάθε μέρα που περνά πίσω δεν γυρνάει και στην ζωή που ήρθαμε δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε , το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν θα πάρουμε ΤΊΠΟΤΑ μαζί μας !.
Την πάτησες αδερφέ, λυπάμαι πραγματικά ... Ευχαριστώ για την συμβουλή εγώ την χρειαζόμουν και θα την ακολουθήσω.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

old admin aka παλιοδιαχειριστής

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)