Φήμη: 32899
(23-04-2023, 06:38 PM)rsotos7 Έγραψε: Ψαχνουμε στα αρχεια μας να βρουμε τιποτα προπολεμικο να ανεβασουμε
αφου γαμας μονο αννουλα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 430
πάντως εγώ δεν βοηθιέμαι εδώ σε θέμα κριτικών
λόγο ιδιεταίρων γούστων
marcus77
Διαγραμμένος
Θέματα: 4
Κριτικές: 12
Αν και οι κριτικές είναι εντελώς υποκειμενικές, είναι κάποια μέλη, που αν παρακολουθείς, ξέρεις τι θα συναντήσεις.
(23-04-2023, 07:01 PM)marcus77 Έγραψε: Αν και οι κριτικές είναι εντελώς υποκειμενικές, είναι κάποια μέλη, που αν παρακολουθείς, ξέρεις τι θα συναντήσεις.
εγω πιστευω στην αντικειμενικοτητα της εμφανισης
αν εχει σωστη περιγραφη η εμφανιση
ολα τα αλλα ειναι στην κριση στην καυλα και στα γουστα του καθενα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 156
Με αρκετούς ταυτίζονται οι απαιτήσεις μου και τα γούστα μου,ακουλουθώντας της κριτικές τους για πάνω από 7 ραντεβού δεν έχω φάει ακόμα απογοήτευση
(24-04-2023, 08:56 AM)marcus77 Έγραψε: Πολλές φορές η εμφάνιση, απέχει με αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία, οπότε πας αλλού μετά.
για αυτο για εμενα ειναι σημαντικο να ειναι καποιος ακριβης στην περιγραφη του σωματος και γενικα της εμφανισης